Oliemassage

Oliemassage til dit velvære

Velkommen til Oliemassage hos Ilsø massage. Den vel nok mest populære massagebehandling. Her gør vi brug af en rækker forskellige teknikker samt den lækreste dansk specialfremstillet olie.

Helkrops Oliemassage

Gennem min store erfaringer som uddannet Fysiurgisk massør, personlig træner, kostvejleder og over halvdelen et sygeplejerskeuddannelsesforløb, har jeg mulighed for at rådgive og behandle dig bedst muligt, ud fra både din kropslige- og psykiske tilstand. Jeg gør meget ud af at forstå, hvilket menneske jeg arbejder med. Det sikrer dig, at du og din krop får det maksimale ud af din olie massage Ilsø Massage. Vi tilbyder oliemassage i Randers og arbejder pt. på at kunne tilbyde oliemassage i Århus og oliemassage i Aalborg.

Hos Ilsø massage tilbyder vi selvfølgelig også markedets mest populære massagebehandling som er en traditionel oliemassage. Denne behandlingsform består af en fullbody massage som er en helkropmassage, hvor hele kroppen arbejdes igennem. Til oliemassagen jeg gør brug af de lækreste danskproducerede olier med minimale ingredienser. Ud over at olierne fugter din hud skaber de rammerne for at give dig en vidunderlig og behagelig, dybdegående helkropsmassage eller områdemassage.

Oliemassagen udføres med hårdhed efter dit ønske og kan også sagtens være en kombination af både de blide-, medium- og hårde strøg og teknikker. Oliemassage er den mest kendte og brugte massageform i Danmark. Med en oliemassage hos Ilsø Massage vil du både opnå bedre generelt velvære og lindrende resultater.
Massagen sammensættes til en start efter dine ønsker og behov, men stadig med mulighed for at foretage ændringer undervejs i behandlingen.

Ondt i ryggen, skuldrene og nakken

Det betyder også at vi under olie massagebehandlingen kan vælge at arbejde mere specifikt med et område, det kunne f.eks. være ryg, nakke og skuldre. Det kunne være du er plaget meget af ondt i ryggen, ondt i nakken og hovedpine. Så vil sådan en fokusløsning typisk være noget jeg vil anbefale dig. Anbefalingen og konkret sammensætning af massagebehandlingen vil jeg først kunne give dig under første konsultation når jeg ser dig og taler med dig.z

Olie massage, smerteområde eller helkropsmassage

Hos Ilsø massage tilbyder jeg den populære oliemassage i forskellige længder. Du kan vælge mellem 60 min og 90 min.
Til en 60 minutters oliemassage kan du enten få en lækker, wellness eller dybdegående olie helkropsmassage eller du kan vælge at modtage prioriteret område smertelindring f.eks. med fokus på ryggen, skulderne og nakken.
Ved en 90 minutters olie massage kan du få en helkropsmassage, hvor jeg arbejder enten dybdegående eller med wellness teknikker. Under helkropsmassagen vil der også være tid til at arbejde fokuseret med et smerteområde eller prioriteret område.

Massage mod hovedpine og lændesmerter

Hvis jeg finder et område der trænger til ekstra fokus, eller at du kommer med en konkret problemstilling som hovedpine eller lændesmerter, så vil jeg i samråd med dig prioritere dette under behandlingen, såfremt du ønsker smertelindring og ikke udelukkende velværemassage.

Bestil tid allerede i dag.

Oliemassage er godt mod stress, depression og angst

Det er bevist gennem flere forskningsforsøg at massage kan påvirke sindsstemninger eller -lidelser herunder f.eks. depression, stress og angst osv. Den positive påvirkning skyldes kroppens reaktion på oliemassagen. De teknikker jeg benytter til at behandle dig med, vil sætte gang i mange af kroppens processer som vil stimulere dit nervesystem til at sænke følelsen af stress, depression og angst.
Olie massagen stimulerer produktionen af oxytocin hormon som efterfølgende frigøres til blodbanerne. Det vil du opleve som en generel indre afslappelse og afspænding.

Helt nede på hormonniveau sker der det, at stresshormonet kortisol halveres ved oliemassagen og det påvirker dit humør, angst, puls og blodtryk positivt. Endvidere sker der frigivelse af serotonin og dopaminhormonerne, som hører til blandt de hormoner, der i daglig tale kaldes for ”lykkehormoner”. Disse 2 hormoner øger vores glæde- og lystfølelse samtidig med at de hæmmer angst og irritabilitet.

Kort fortalt, på letforståeligt og almindeligt dansk, så aktiverer olie massagen den del af din hjerne, der er forbundet med følelserne af tilfredshed og lykke samtidig med massagen sænker dit stressniveau med 50%.

Oliemassage er smertelindrende

Døjer du med ondt i hovedet, spændingshovedpine, rygsmerter eller nakkestivhed er oliemassage hos Ilsø Massage et fornuftigt bud på smertelindring. Smertelindringen skabes som resultat af de teknikker, der bruges i behandlingen samt at muskulaturen fysisk afspændes og får et dybere kredsløbsflow. Olie massage teknikkerne stimulerer tilmed dit nervesystem som sænker smerteoplevelsen og øger din smertetærskel.

På hormon niveau sker der det, at dopamin og serotonin frigives under massagebehandlingen. Disse hormoner omtales også ofte som lykkehormoner. Og med god grund. Serotonin og dopamin stimulerer hæmmer nemlig smerteindtryk og smerterelaterede nerveimpulser.

Er du sportsudøver og døjer med skader, ønsker at forebygge disse eller forbedre din performance? Så læs mere om hvad vi som sportsmassør kan gør for dig.

Bor du, eller befinder du dig i eller omkring Århus eller Aalborg tilbyder vi også massager her. Du kan læse mere om b.la. vores oliemassage i Århus og vores populære oliemassage i Aalborg.

Om siden forfatter - Karina Ilsø

Karina Ilsø Christiansen har siden 2014 været uddannet og arbejdet som Fysiurgisk Massør, Personlig Træning og kostvejledning som hun ligeledes er uddannet indenfor, alle eksamener bestået med et 12-tal. Kombinationen har givet Karina en enorm viden og forståelse for kroppen og dets sammenspil.
Karina har ligeledes læst til sygeplejerske hvor hun herigennem har fået en stor forståelse for fysiologi, anatomi og cellelære. Noget hun under planlægning af behandling samt eksekvering heraf kan sætte i spil. Alt sammen for at give dig den absolut bedste og mest effektive behandling.
Karina dedikerer hver uge tid til at videreuddanne sig samt følge op på nyt videnskabeligt materiale om kroppen, bevægelse, behandling og meget mere.

Karina er indehaver af Ilsø Massage. Hun arbejder som behandler og står for videreuddannelsen af vores mange dygtige massør. Dette er din garanti for den bedste behandling af din krop.

Karina er uddannet Fysiurgisk Massør på AtWork skolen. Personlig træner og kostvejleder på FitnessInstitute og har læst sygeplejerske på VIAuniversity i Randers.

Oliemassage-Ilsø-Massage-Danmarks-Foretrukne-Massør
Karina Ilsø
Indehaver & behandler

Indholdsfortegnelse