Wellness Massage

Wellness Massage behandling

Tag en velfortjent pause og modtag vores populære og lækre wellness massage. Her kan du læne dig tilbage, lade paraderne falde og nyde de gode effekter af din wellness behandling.

Wellness massage for større velvære

Som tidligere stress-, angst-, og depressions ramt person ved jeg utrolig meget om trangen, og behovet, for wellness og afslapning. Jeg ved både, hvor svært det er at give sig hen til omgivelserne og jeg ved, hvor meget godt der kommer ud af det.

Wellness massage har rigtig mange gode egenskaber, for alle mennesker. Uanset om du har spændinger i kroppen, er stresset på jobbet eller får massagen udelukkende for din fornøjelsens skyld.
Jeg bruger gerne betegnelsen “Oxytocin massage” omkring wellness massage. Det gør jeg fordi, det er faktisk lige netop det wellness massage er.

Oxytocin er et hormon. Faktisk er det dét hormon, der også omtales som kærlighedshormonet/krammehormonet. Ved wellness massage stimuleres kroppen på sådan vis, at der bliver sendt besked til hjernen om at øge produktionen af Oxytocin. I og med oxytocin hormonet øges i blodet sænkes samtidig kortisol (stresshormon).
Når vi bliver berørt, eller når der opstår friktion i vævet (fx når huden stryges/nusses ved massage, afspænding eller anden behandling) så stimuleres kroppen til at udløse en masse glædeshormoner og endorfiner. For uden oxytocin kan jeg nævne serotonin og dopamin. Kort opsummeret, så aktiverer wellness massage (de massageteknikkerne jeg bruger ved Ilsø Massage) den del af hjernen, der er forbundet med følelser af lykke, glæde, kærlighed og tilfredshed, og samtidig er forbundet med produktionen af stresshormoner, som i store mængder og i længerevarende tilfælde kan nedbryde kroppen.

Fordele ved wellness massage

Herunder har jeg lavet en liste i punktform, med nogle af de mange fordele du kan høste, ved at modtage wellness massage hos Ilsø Massage:

 • Fremmer optagelsen af næringsstoffer fra kosten i kroppen
 • Afslapning i muskulaturen
 • Sænker stressniveauet i kroppen med op til 50%
 • Din søvnkvalitet forbedres
 • Kroppens immunforsvar styrkes
 • Indholdet af Oxytosin (kærligheds- og kramme hormon) i blodet øges med op til 50%
 • Indholdet af serotonin og dopamin (lykkehormonerne) i blodet øges med ca. 30%
 • Dit total kolesteroltal sænkes
 • Dit blodtryk og puls falder
 • Du vil opleve færre smerter/gener end før massagen pga. smertetærsklen øges
 • Din fordøjelse forbedres
 • Det kan være fertilitet-stimulerende for både mænd og kvinder
 • Det kan være ve-stimulerende op til fødsel
 • Efterfødsels fordele som at sårhelingstiden mindskes med 50% (fx såret efter moderkagen og eventuelle vaginale bristelser)
 • Du vil føle mindre irritation, aggressivitet, ængstelighed, vrede og bekymring
 • Du vil få en større følelse af glæde og velvære
 • Du vil få løsnet spændte muskler og opleve at massagen medvirker til opheling af eventuel muskelskade

Behandling af fibromyalgi

Helt overordnet set, så søger langt de fleste af os massage når vi oplever muskelsmerter og gener i bevægeapparatet. Og det er en rigtig god idé. Der findes rigtig meget forskning på området og alle resultater peger på, at massage kun har fordele. Der kan altså absolut ingen skade ske, ved at modtage wellness massage eller professionel massagebehandling (ved deciderede skader).

Vi har alle prøvet at føle os tunge i kroppen, lagt forkert om nakken og fået ondt i ryggen, siddet lidt for meget ved pc’en eller med mobilen og som resulterede i hovedpine – det er helt klassiske eksempler på, hvorfor vi søger til massør og får massage.
Men for en gruppe mennesker, er disse smerter i muskulaturen og bevægefunktionen desværre hverdag. Fibromyalgi er en, sent, anerkendt sygdom. Sygdommen består af uforklarlige muskelsmerter i meget høj grad. Er du bland denne gruppe af mennesker, er du nu landet et sted, hvor jeg virkelig anerkender den store frustration og smerte du lider under i dagligdagen.

Hos Ilsø Massage forstår vi, HVOR frustrerende det er ikke at kunne få en forklaring på sine smerter og problematikker. Du er på lægefaglig uforklarligvis blevet den uheldige ejer af en sygdom, som der ikke findes nogen behandling i mod. Der er kun massage, som ikke kan helbrede, men blot lindre dine smerter. Den professionelle massage tilbyder jeg i min klinik. Jeg vil gerne gøre mit for, at du kan få en hverdag sammen med de mennesker du holder af, uden smerter. Jeg vil gøre mit for at højne din livskvalitet og hjælpe dig med, at komme til, at opleve ting og skaber minder med dem du har kært igen. Jeg forstår dig, og jeg kan hjælpe dig.

Flertallet af os søger til en massør når vi oplever muskelsmerter og som jeg kort var inde på før, så giver det fantastisk god mening.
Massage kan nemlig formindske myoser i muskelvævet (muskelinfiltrationer som de fleste mennesker oplever at have på et tidspunkt i livet og som kan være både generende og smertefulde). Smerterne og ømheden myoserne forårsager skyldes dels nedsat mikro-cirkulation i området (tillukkede kapillærnet i kredsløbet) og dels ophobning af affaldsstoffer. Begge dele kan massage hos Ilsø Massage afhjælpe.

I andre tilfælde søger vi en professionel massør fordi vi har en specifik problematik med vores krop, dette kunne være en overbelastnings- eller akut skade. Der kan være ødelagt væv, der har brug for genoprettelse for at smerterne og generne forsvinder. Det kan jeg hjælpe dig med. De professionelle massageteknikker jeg benytter under behandlingen, kan nemlig smidiggøre arvæv og sener. Endvidere virker massagen forkortende på ophelingstiden og restitutionsfremmende.

Wellness massage, hvorfor?

Uanset om du blot trænger til en omgang afslapning, er stresset i dagligdagen, ønsker større fertilitet eller har muskelspændinger så er wellness massage, helt sikkert noget for dig.
Der er simpelthen alt for mange fordele ved wellness massage til at fravælge det. Gør noget godt for dig selv, forkæl dig selv som du fortjener. Bestil din tid til wellness massage hos Ilsø Massage i dag.

Vi tilbyde pt. Wellness massage i Randers og arbejder på snart at kunne tilbyde Wellness massage i Århus og Wellness massage i Ålborg.

Om sidens forfatter - Karina Ilsø

Siden 2014 har Karina Ilsø være uddannet Fysiurgisk Massør. Hendes viden og erfaring indenfor Wellness Massage er derfor helt enorm. Det er disse kompetencer du vil møde når du kommer på besøg hos en af vores behandlere i Danmark. Derudiver er hun uddannet Personlig Træner og Kostvejleder og det er derfor med en enorm interesse og viden hun beskæftiger sig med dette fag.
Karina har desuden læst til Sygeplejerske og har viden med herfor omkring kroppen, sygdom, næring, cellelære og meget meget mere.

For at kunne tilbyde de bedste behandlinger dedikerer Karina hver uge tid til at videreuddanne og dygtiggøre sig indenfor ny viden, teori og behandlingsformer.

Karina er indehaver. Til dagligt arbejder hun som behandler og videreuddannelse af de mange dygtige massører du finder hos Ilsø Massage. Dette er din garanti for en behandling der er up to date og helt i top.

Karina er uddannet Fysiurgisk Massør på AtWork skolen. Personlig træner og kostvejleder på FitnessInstitute og har læst sygeplejerske på VIAuniversity i Randers.

Wellness-Massage-Ilsø-Massage-Danmarks-Massør-Nummer-1 - Kopi
Karina Ilsø
Indehaver & behandler

Indholdsfortegnelse