Massage Grenå

Ilsø Massage - Din professionelle behandler
679 Anmeldelser
5/5
Ilsø Massage - Din professionelle behandler
679 Anmeldelser
5/5
Alexander Carøe
Alexander Carøe
Randers
Læs mere
Fantastisk massage. Karina er super professionel og altid glad og smilende. Hun løser altid mine knæproblemer. 5 stores stjerner herfra.
Julian Francis Christmas
Julian Francis Christmas
København
Læs mere
Karina er både grundig og omsorgsfuld - der bliver taget hånd om ens problemstillinger på en meget professionel måde. Karina har gjort underværker for mit ene knæ der har gjort utrolig ondt efter for meget og forkert cykel træning.
Kasper Halskov
Kasper Halskov
Aarhus
Læs mere
Karina har af flere omgange løst mine problemer med min ryg. Behandlingerne hos Ilsø Massage har haft større virkning end hos de fysioterapeuter jeg har gået ved. Kan kun anbefales!
Sanne Clausen
Sanne Clausen
Hobro
Læs mere
Jeg har af flere omgange været plaget af hovedpine. Hver gang har Karina med sin kompetente massage løst mine gener. Jeg giver hende mine varmest anbefalinger.
Michelle Thisted
Michelle Thisted
Aalborg
Læs mere
Allerede efter første behandling kunne jeg igen dreje nakken til begge sider og min hovedpine var væk. Karina er super dygtig og jeg anbefaler hende varmt til alle jeg kender.
Nickolaj Clausen
Nickolaj Clausen
Silkeborg
Læs mere
Karina har virkeligt forstand på det hun laver! Jeg har døjet med ryggen i flere år, efter et par behandlinger er vi tæt på målet om et liv uden smerter💪🏼 Kan klart anbefales!
Christina Skaarup Jensen
Christina Skaarup Jensen
Viborg
Læs mere
Kan klart anbefale Ilsø massage! Super dejlig behandling og skøn massør! Dejlige og rolige omgivelser, hvor man føler sig afslappet! 👏🏻👌🏼 Kommer klart igen!
Thea Bruhn Mattesen
Thea Bruhn Mattesen
Silkeborg
Læs mere
Fantastisk massage - der er ingen tvivl om at hun ved hvad hun gør ☺️ og derudover har hun en skøn og imødekommende personlighed
Mikkel Andersen
Mikkel Andersen
Skive
Læs mere
Karina er super dygtig, og har hjulpet mig med diverse skader. Så kæmpe anbefaling her fra🙌🏻
Phillip Enevoldsen
Phillip Enevoldsen
Tilst
Læs mere
Fantastisk resultat! Har haft den bedste oplevelse 😁 kommer helt klart igen!
Chrystal Leegaard
Chrystal Leegaard
Thisted
Læs mere
Helt fantastisk behandling ved Karina. Super dygtig! - varme og trygge omgivelser. De varmeste anbefalinger herfra 🤗
Tidligere
Næste

Ilsø Massage Grenå

Velkommen til Massage Grenå hos Ilsø Massage.

Hos Ilsø Massage møde du uddannede og lægeeksaminerede massører der står klar til at give dig den bedste oplevelse med din massage. Vi arbejder hver dag for at gøre en forskel for dig og den efterspørgsel du måtte komme med. Det være sig en skade, et bevægeproblem, spændinger i nakke, skulder, ryg, eller problemer med ben, knæ, ankler osv. Ligeledes står vi klar med en lækker og effektiv massage der virkelig kan give dig energien tilbage både fysisk som psykisk. Vi ved nemlig hvor mange positive effekter din krop kan have af en lækker massage.

Hos Ilsø Massage tilbyder vi en lang række forskellige behandlinger med hver deres formål. Du kan her på siden læse om hver behandling og ønsker du at gå i dybden med hvad behandlingerne er specielt gode til kan du klikke på dem lige her nedenunder og læse endnu mere. Ønsker du ikke at læse herom med ved du vil have en lækker og efftektiv massage er du meget velkommen til blot at booke en tid, så vil du i samråd med din massør finde den behandlingsform der passer dig bedst. Vi glæder os til at byde dig velkommen til massage her i Grenå.

Behandlinger ved Ilsø Massage Hjørring

Din professionelle massør i Grenå tilbyder følgende behandlinger:

Du kan læse mere om de forskellige behandlinger her på siden.

Sportsmassage Grenå

En Sportmassage er for dig der dyrker sport på amatør eller professionelt plan. Under en Sportsmassage arbejder din massør i dybden af dit væv for at smidiggøre dette. Det kan enten være en gammel skade der er vokset sammen uden den ønskede mobilitet og derfor generer dig. Det kan også være en nyopstået skade du ønsker heler hurtigt og godt. Under massage arbejdes der på langs og tværv af dine muskelfibre for at ente afslappe disse eller skabe tension, afhængig af formålet med massagen.

Behandlingen vil desuden have en lang række positive effekter som:

 • En detox af kroppen til fordel for performance og skadesforbygning
 • Skabe mobilitet i kroppen
 • Afspænde/ skabe tension af musklerne afhængig af formålet med Sportsmassagen

Hvornår skal jeg vælge en Sportsmassage?

Du skal vælge en Sportsmassage hvis du har en gammel eller ny skade du går med. Allerede efter 48 timer efter en opstået skade er det en fordel af behandle på denne. Det giver hurtigere healing og bedre healing. Sportmassage er også for dig der ønsker at forbygge skader. Under massagen arbejder vi nemlig i vævet og skader øget mobilitet således vi forebygger nye skader. Ligeledes er Sportsmassage for dig der ønsker at forbedre din performance generelt eller før en konkurrence. Hvis massagen foregår op til en konkurrence skal denne foregå min. 48 timer før.

Derfor skal du vælge en Sportsmassage:

 • Du har en gammel skade du ønsker løst
 • Du har fået en ny (min 48 timer) gammel skade
 • Du ønsker at forbedre din generelle performance
 • Du skal til konkurrence og ønsker den absolut bedste performance (behandlingen skal her foregå min. 48 timer før konkurrence)

Du kan læse meget mere på siden Sportsmassage

Gravidmassage Grenå

En Gravidmassage er for dig der allerede er gravid og dig eller jer der ønsker at blive gravid. Gravidmassagen for dig der er gravid vil forebygge og/eller hjælpe med allerede opståede gener. Der arbejdes på gravidebriksen med teknikker der er bestemt målrettet gravide. Alle vores massører er uddannede og du og dit barn er derfor i gode hænder. Under massagen arbejder der med teknikker der er gode for dig og dit barn. Eks. hjælper massagen på dit barns evne til senere i livet at opfatte empati, glæde, omsorg osv.

En Gravidmassage er god for det par der ønsker at blive gravide. Årsagen hertil skal finde i at, vi arbejder med sænkning af stresshomonerne i kroppen og på den anden side at stimulere lykkehormonet. Begge noget der gavner i processen omkring at blive gravide. Det er derfor både mænd og kvinder der kan have godt af sådan en massage.

Hvornår skal jeg vælge en Gravidmassage?

Du skal vælge en Gravidmassage hvis du allerede er gravid og har gener du ønsker lindret/ afhjulpet. Du skal vælge en Gravidmassage hvis du ønsker at forebygge evt. gener. Du og i skal også vælge denne behandling hvis i ønsker at blive gravide.

Derfor skal du vælge en Gravidmassage:

 • Du oplever gener under din graviditet
 • Du ønsker at optimere tilknytningen mellem dig og din baby
 • Du ønsker at styrke dit barns evne til at føle omsorg, kærlighed og empati
 • Du/i ønsker at forbedre jeres chancer for graviditet
 • Du trænger til et psykisk humør boost

Du kan læse meget mere på siden Gravidmassage.

Fysiurgisk Massage Grenå

Fysiurgisk Massage er en lægeeksamineret uddannelse som vores massører her i Grenå besidder. Det er den mest brugte tilgang til massage i Vesten og er formidal når det kommer til at udbedre bevægelses/ mobilitetsudfordringer. Her arbejdes ud fra den lægefaglige tilgang til kroppen og dens anatomi. Dette er til fordel for din mobilitet og evt. besvær under gang, løb, job eller andre daglige gøremål. Din massør arbejder ned i vævet af musklerne for at skabe mobilitet m.v.

Fysiurgisk massage er desuden godt for følgende punkter:

 • En bedre søvn
 • Lavere puls og blodtryk
 • Nedsætter stresshormonet i kroppen med op til 50%
 • Skaber frigivelse af kroppens lykkehormon
 • Sænker dit kolesteroltal
 • Forbedrer din fordøjelse

Hvornår skal jeg vælge en Fysiurgisk Massage?

En Fysiurgisk Massage er for dig der ønsker en massage hvor der arbejdes i dybden af musklerne ud fra en lægelig tilgang. Der arbejder specielt meget og specielt godt med at mobilisere din krop og dets led. Således kan du igen bevæge din krop ubesværet. Under den Fysiurgiske Massage kigges der ofte på en lang række muskler, led og hæftning for at løse problemet.

Derfor skal du vælge en Fysiurgisk Massage:

 • Du har muskelspændinger i kroppen der giver dig gener evt. ved bevægelse
 • Du har smerter i skulder, nakke, ryg eller andre steder på kroppen
 • Du ønsker stører bevægelse og mobilitet
 • Du har tilbagevenden problem i kroppen der skal løses en gang for alle.

Du kan læse meget mere på siden Fysiurgisk Massage.

Oliemassage Grenå

En af de mest bestilte og populære massagebehandlinger er vores Oliemassage. En Oliemassage foregår med de lækreste specialproducerede olier hos danske Medisis. Her er anvendt kun de bedste ingredienser der sikrer din krop den bedste behandling og sundhed. En Oliemassage foregår typisk over et større område af kroppen eller hele kroppen. Her gives dybe som mindre dybe strøg over musklerne. Dette skaber en øget blodgennemstrømning, renser ud i affaldsstoffer og skaber øget mobilitet. Alt sammen noget der gør du vil få fornyet energi, slippe af med spændinger i nakke, ryg bentøj m.v. og føle dig frisk og bevægelig igen.

Hvornår skal jeg vælge en Oliemassage?

En Oliemassage er for dig der ønsker behandling over større områder af kroppen eller hele kroppen. Oliemassagen er for dig der går med generelle spændinger i kroppen du ønsker løsnet op. Den er for dig der trænger til et boost energi i hverdagen både fysisk som psykisk.

Derfor skal du vælge en oliemassage:

 • Du har generelle muskelspændinger du ønsker løst
 • Du ønsker en helkropsmassage eller over et større område
 • Du ønsker en detox af kroppen

Du kan læse meget mere på siden Oliemassage.

Deep Tissue Massage Grenå

Deep Tissue betyder dybt væv og det er lige nøjagtig hvad der arbejdes med under denne behandling. Deep Tissue går dybt i vævet og mobiliserer dette. Dette gøre ved at provokere og meget let ødelægge fibrene således de på ny skal vokse sammen igen, mere smidige og bedre end før. Deep Tissue arbejder til din smertegrænse men ikke over. Det er derfor et samarbejde mellem dig og din massør om hvor hårdt der skal trykkes.

Hvornår skal jeg vælge en Deep Tissue Massage?

Deep Tissue er for dig der går med en gammel skade der fortsat driller. Deep Tissue er for dig der vil have en massage der går i dybden, virker og gør en forskel for dig og din krop.

Derfor skal du vælge en Deep Tissue Massage:

 • Du har en gammel skade du ønsker løst
 • Du har gener i kroppen der begrænser dig i aktiviteter og bevægelse
 • Du ønsker øget mobilitet i kroppen
 • Du ønsker affaldsstoffer og myoser fjernet under Deep Tissue

Du kan læse meget mere på siden Deep Tissue Massage.

Wellness Massage Grenå

Wellness Massage er for dig der fortjener et afbræk fra en travls og stressende hverdag. Du vil blive mødt at en uddannet massør i professionelle rammer hvor du kan lade paraderne sænke og nyde din Wellness Massage behandling. Her vil du med en lang række teknikker blive masseret således du vil falde hen og vågne med fornyet energi såvel fysisk som psykisk. Efter behandlingen vil din krop have reduceret stresshormon og lykkehormonerne i kroppen vil være stimuleret, således du er klar til hvad dagen bringer dig.

Hvornår skal jeg vælge en Wellness Massage?

En Wellness Massage er for dig der lever et travlt liv og vil gøre noget godt for dig selv og din krop. Den er for dig der yder dig bedste hver dag og ved dette kan slide på din krop. Wellness Massagen er for dig der ønsker at genstarte kroppen med fornyet energi fysisk samt psykisk.

Derfor skal du vælge en Wellness Massage:

 • Du ønsker fornyet energi til hverdagen
 • Du ønsker total afslapning
 • Du ønsker at afstresse kroppen med op til 50%
 • Du ønsker at booste lykkehormonet i kroppen

Du kan læse meget mere på siden Wellness Massage.

Din Massage Grenå

Massage Odense Karina Ilsø Behandler og Indehaver

Lige nu arbejder vi på at finde de dygtigeste massører i Grenå til dig.

Kunne du ske at være vores nye massør? Så læs mere her Massør job

Om sidens forfatter - Karina Ilsø

Karina har arbejdet som Fysiurgisk Massør, Personlig Træner og Kostvejleder siden 2014. Hun er uddannet indenfor alle 3 fag og hendes viden er derfor enorm. Hun gør en dyd ud af at sammensætte hendes viden her indenfor, for på den måde at kunne give dig den bedste behandling.

Hver uge dedikerer Karina tid til at dygtiggøre sig indenfor ny teori, viden samt forskning for på den måde at kunne tilbyde en behandling der lever op til ny empiri.

Karina er indehaver, behandler og arbejder til dagligt med videreuddannelsen af vores dygtige massører. Det er din garanti for at, hvor end du besøger os i Danmark kan du være sikret den bedste behandling.

Karina er uddannet Fysiurgisk Massør på AtWork skolen. Personlig træner og kostvejleder på FitnessInstitute og har læst sygeplejerske på VIAuniversity i Randers.

Massage-Grenå-Ilsø-Massage-Danmarks-Massør-Nummer-1
Karina Ilsø
Indehaver & behandler

Indholdsfortegnelse