Massage Hjørring

Ilsø Massage - Din professionelle behandler
679 Anmeldelser
5/5
Ilsø Massage - Din professionelle behandler
679 Anmeldelser
5/5
Alexander Carøe
Alexander Carøe
Randers
Læs mere
Fantastisk massage. Karina er super professionel og altid glad og smilende. Hun løser altid mine knæproblemer. 5 stores stjerner herfra.
Julian Francis Christmas
Julian Francis Christmas
København
Læs mere
Karina er både grundig og omsorgsfuld - der bliver taget hånd om ens problemstillinger på en meget professionel måde. Karina har gjort underværker for mit ene knæ der har gjort utrolig ondt efter for meget og forkert cykel træning.
Kasper Halskov
Kasper Halskov
Aarhus
Læs mere
Karina har af flere omgange løst mine problemer med min ryg. Behandlingerne hos Ilsø Massage har haft større virkning end hos de fysioterapeuter jeg har gået ved. Kan kun anbefales!
Sanne Clausen
Sanne Clausen
Hobro
Læs mere
Jeg har af flere omgange været plaget af hovedpine. Hver gang har Karina med sin kompetente massage løst mine gener. Jeg giver hende mine varmest anbefalinger.
Michelle Thisted
Michelle Thisted
Aalborg
Læs mere
Allerede efter første behandling kunne jeg igen dreje nakken til begge sider og min hovedpine var væk. Karina er super dygtig og jeg anbefaler hende varmt til alle jeg kender.
Nickolaj Clausen
Nickolaj Clausen
Silkeborg
Læs mere
Karina har virkeligt forstand på det hun laver! Jeg har døjet med ryggen i flere år, efter et par behandlinger er vi tæt på målet om et liv uden smerter💪🏼 Kan klart anbefales!
Christina Skaarup Jensen
Christina Skaarup Jensen
Viborg
Læs mere
Kan klart anbefale Ilsø massage! Super dejlig behandling og skøn massør! Dejlige og rolige omgivelser, hvor man føler sig afslappet! 👏🏻👌🏼 Kommer klart igen!
Thea Bruhn Mattesen
Thea Bruhn Mattesen
Silkeborg
Læs mere
Fantastisk massage - der er ingen tvivl om at hun ved hvad hun gør ☺️ og derudover har hun en skøn og imødekommende personlighed
Mikkel Andersen
Mikkel Andersen
Skive
Læs mere
Karina er super dygtig, og har hjulpet mig med diverse skader. Så kæmpe anbefaling her fra🙌🏻
Phillip Enevoldsen
Phillip Enevoldsen
Tilst
Læs mere
Fantastisk resultat! Har haft den bedste oplevelse 😁 kommer helt klart igen!
Chrystal Leegaard
Chrystal Leegaard
Thisted
Læs mere
Helt fantastisk behandling ved Karina. Super dygtig! - varme og trygge omgivelser. De varmeste anbefalinger herfra 🤗
Tidligere
Næste

Ilsø Massage Hjørring

Velkommen til Massage Hjørring hos Ilsø massage.

Hos Ilsø Massage møder du lægeeksaminerede og uddannede massører der står klar til at give den den bedste oplevelse. Vi arbejder hvert dag for at gøre en forskel for dig hvad enten du måtte komme med en skade, bevægelsesproblemer, vil forbygge skader eller blot ønsker en fantastisk lækker wellness oplevelse med alle de positive effekter en massage har på din krop.

Hos Ilsø Massage Hjørring tilbyder vi en lang række forskellige professionelle behandlinger. Vi behandler alt fra tyngde i kroppen, rygsmerter, træthed, generelle muskelspændinger, hovedpine, nakkesmerter og forhøjet stress/depressions niveau.

Behandlinger ved Ilsø Massage Hjørring

Din professionelle massør i Hjørring tilbyder følgende behandlinger:

 • Atletmassage/Sportsmassage
 • Skadesbehandling/Fysiurgisk Massage
 • Graviditetsmassage/Gravidmassage
 • Dybdevævsmassage/Deep Tissue Massage
 • Traditionel oliemassage
 • Velvære massage/Wellness Massage
Du kan læse meget mere om de forskellige behandlinger her på siden.

Sportsmassage Hjørring

Sportsmassage er for dig der dyrker sport på amatør eller professionelt niveau. En Sportsmassage er en behandling der går i dybden af musklerne og arbejder her. Under din behandling går vi ned og masserer og stimulerer vævet enten til at slappe af eller skabe spænding, afhængig af hvad formålet med din massage er. Sportsmassage dækker over flere muskelgrupper der måtte være relevant i forbindelse med din sport, Sportsmassage er dog ikke tiltænkt som en helkropsmassage. 

Behandlingen vil desuden have en lang række positive effekter som:

 • Afspænding/ skabe tension af musklerne (afhængig af formålet med massagen)
 • Laver detox af musklerne
 • Bearbejder vævet for større mobilitet

Hvornår skal jeg vælge en Sportsmassage?

En Sportsmassage for dig der som amatør eller professionel dyrker sport/motion. Den er for dig der har pådraget dig en skade hvad enten den er gammel eller ny. Sidste men ikke mindst, så er den for dig der ønsker at forbedre din performance eller skal til konkurrence. Hvis du skal til konkurrence skal din behandling have fundet sted min. 48 timer før denne.

Derfor skal du vælge en Sportmassage: 

 • Du har en skade du ønsker fjerenet
 • Du ønsker at forebygge skader for fremtiden
 • Du ønsker at forbedre din sportslige performance
 • Du skal til konkurrence og ønsker at yde dig bedste
Du kan læse mere på siden Sportsmassage.

Gravidmassage Hjørring

Gravidmassage er for dig der er gravid eller ønsker at blive det. Massagen har en masse positive effektet og det er både på mænd og kvinder der er i et forhold hvor de ønsker graviditet.

Du er allerede gravid:

En gravidmassage vil under en graviditet gavne dig på flere forskellige områder. Dels vil den kunne afhjælpe eller begrænse evt. allerede opstået smerter. Hvis du ikke oplever smerter på nuværende tidspunkter så, vil den kunne forebygge fremtidige gener.

Du/I ønsker at blive gravide:

En gravidmassage er med til at øge lykkehormonet og kærlighedshormoet dopamin/ serotonin samt oxytocin. Dette forøger dine chancer for en graviditet. Ligeledes nedsætte stresshormonet i kroppen der ligeledes øger dine chancer for graviditet.

 

Hvornår skal jeg vælge en Gravidmassage?

En Gravidmassage er for dig eller jer der ønsker at blive gravide. Den er for dig der allerede er gravid og har gener eller ønsker at forebygge disse. Gravidmassagen går en og arbejder med en række teknikker der er godt for dig og barnet.

Derfor skal du vælge en Gravidmassage:

 • Du oplever smerter under din graviditet
 • Du ønsker at optimere tilknytning mellem dig og baby
 • Du ønsker at styrke dit barns evne til omsorg, kærlighed og empati
 • Du ønsker at forberede din krop til fødsel
 • Du ønsker at forbedre chancerne for at blive gravide
 • Du trænger til et psykisk humør boost
 • Du trænger til at blive afslappet i krop og sind

Du kan læse meget mere på siden Gravidmassage.

Fysiurgisk Massage Hjørring

Fysiurgisk Massage er en lægeeksamineret uddannelse som alle vores behandlere besidder. Ud over at være den massage tilgang der ligger tættest op af den lægevidenskabelse tilgang til det at give massage er det også den mest brugte i Vesten. Denne massage tilgang er specielt god til at fjerne dine skader og bevægelsesudfordringer. Måske har du ondt når du går, løber eller løfter den ene arm. Det er dette denne massage tilgang afhjælper.

Fysiurgisk massage er desuden godt for følgende punkter:

 • En bedre søvnkvalitet
 • Lavere puls og lavere blodtryk
 • Skaber større frigivelse af kroppens lykkehormon
 • Nedsætter stresshormonet i kroppen med op til 50%
 • Forbedrer din fordøjelse
 • Sænker kolesteroltallet i kroppen

Hvornår skal jeg vælge en Fysiurgisk Massage?

Fysiurgisk Massage er for dig der ønsker en massage der kan afhjælpe bevægelsesproblemer omkring kroppen. Det kan være gå, løbe, træne eller løfte en arm du har svært ved. Massage går ind og arbejder over en lang række muskler for igen at skabe fri bevægelse.

Derfor skal du vælge en Fysiurgisk Massage:

 • Du har muskelspændinger i kroppen der giver dig gener
 • Du har smerter i nakke, skulder, ryg eller andre steder på kroppen
 • Du ønsker øget mobilitet og bevægelsesfrihed
 • Du har et tilbagevenden problem i kroppen du ønsker løst en gang for alle

Du kan læse mere på siden Fysiurgisk Massage.

Oliemassage Hjørring

En af de mest populære og bestilte behandlinger er Oliemassagen. Oliemassage er en massageform der selvsagt involverer olie. Her bruger vi de lækreste special fremstillede olier fra danske Medisis. Her er kun brugt de lækreste ingredienser der er gode for din massage, din hud og sundhed.

En oliemassage har den fordel den tillader din behandler at arbejder over større områder på kortere tid. Her bruges dybdegående og mere overfladiske strøg. Dette går ind og skaber blodgennemstrømning i kroppen og musklerne hvilket er godt for musklerne. Dels fjerner det affaldsstoffer og tillader dine muskler at slappe af. En Oliemassage involverer som sagt også lidt dybere strøg over og i musklerne. Dette går ind og skaber mobilitet og bearbejder din muskelfibre hvilket giver dig en afslappende fornemmelse i kroppen.

Hvornår skal jeg vælge en Oliemassage?

En Oliemassage er for dig der ønsker en massage over hele kroppen eller større områder. En Oliemassage er god for dig der har generelle spændinger i muskler og ikke en specifik skade der skal håndteres. Måske har du nakkespændinger, spændinger i ryg eller andre steder der trænger til at løsnes op.

Derfor skal du vælge en Oliemassage:

 • Du ønsker et øget velvære fysisk såvel som psykisk
 • Du ønsker muskelspændinger over større områder løsnet op
 • Du ønsker en helkropsmassage med stor virkning allerede efter den første behandling
 • Du ønsker en detox af din krop

Du kan læse mere på siden Oliemassage.

Deep Tissue Massage Hjørring

Deep Tissue betyder dybt væv og det lige præcis hvad vi arbejder på under denne massage. Med forskellige teknikker blødgører vi de forskellige lag af muskelvæv og kommer i dybden. Denne massage involvere dybe gnidninger, tryk og fikseringer. Du skal være indstillet på en massage der arbejder til din smertegrænse dog ej over. Det er et samarbejde mellem dig og din massør om at komme ned i vævet så det kan mærkes men du stadig er i stand til at slappe af. Her får vi de aller bedste resultater. Det kan være du går med en gammel skade hvor det aldrig helt er blevet det samme igen. I så fald vil denne behandling være noget for dig. Vævet bliver trykket, provokeret og blødgjort således det på ny kan vokse ordentlig og smidigt sammen igen. Du vil mærke større mobilitet, bedre ydelse og evt. kompensationer herfor vil gå over.

Hvornår skal jeg vælge en Deep Tissue Massage?

En Deep Tissue Massage er for dig der ønsker en massage der kan mærkes og gør en forksel. Det er for dig der har udfordringer du ønsker løst, måske endda gamle skader der aldrig er blevet helt gode igen. Det er for dig der er ok med en massage der arbejder lige til din smertegrænse dog uden at gå over.

Derfor skal du vælge en Deep Tissue Massage:

 •  Du har en gammel eller ny skade du ønsker løst
 • Du ønsker fjernelse af myoser og affaldsstoffer
 • Du ønsker en øget mobilitet i kroppen
Du kan læse mere på siden Deep Tissue Massage.

Wellness Massage Hjørring

En Wellness Massage er for dig der ønsker et åndehul og pause fra den travle hverdag. Under en Wellness Massage vil du blive budt velkommen i lækre og professionelle omgivelser hvor du kan lade paraderne sænke sig og drømme dig væk. Efter behandlingen vil din krop være total afslappet og det samme vil din psyke. Du vil være klar til at tage mod hverdagens udfordringer med fornyet energi.

Hvornår skal jeg vælge en Wellness Massage?

En Wellness Massage er for dig der ikke går med deciderede smerter eller skadesproblemer. Den er for dig der ønsker et velfortjent åndehul hvor du kan samle fornyet energi fysisk som psykisk til igen at tage mod hverdagen.

Derfor skal du vælge en Wellness Massage:

 • Du ønsker total afslapning
 • Du ønsker en total afstressning af kroppen
 • Du ønsker at nedsætte kortisol niveauet i din krop
 • Du ønsker en forøgelse af lykkehormonet i kroppen

Du kan læse meget mere på siden Wellness Massage.

Din Massage Hjørring

Massage Odense Karina Ilsø Behandler og Indehaver

Lige nu arbejder vi på at finde de dygtigeste massører i Hjørring til dig.

Kunne du ske at være vores nye massør og vil du gerne høre mere? Så læs mere her job som massør

Om sidens forfatter - Karina Ilsø

Siden 2014 har Karina Ilsø Christiansen været uddannet Fysiurgsik Massør, Personlig Træner, Kostvejler og arbejdet som dette. Karina har ligeledes læst til sygeplejerske. Erfaring og viden indenfor den menneskelig krop er derfor enorm.

Hver uge dedikerer Karina tid og ressourcer til at dygtiggøre sig indefor ny videnskabelig viden indenfor kroppen, bevægelse, behadnling og meget mere.

Karina er indehaver og behandler hos Ilsø Massage. Hun arbejder som behandler og står for videreuddannelsen af vores i forvejen dygtige massører. Dette er din garanti for en behandling der gør brug af den nyeste viden indenfor massage.

Karina er uddannet Fysiurgisk Massør på AtWork skolen. Personlig træner og kostvejleder på FitnessInstitute og har læst sygeplejerske på VIAuniversity i Randers.

Massage-Hjørring-Ilsø-Massage-Danmarks-Bedste-Massør
Karina Ilsø
Indehaver & behandler

Indholdsfortegnelse