Ilsø Massage Hobro - Din professionelle behandler

VIGTIGT – VITGTIGT – VIGTIGT

Kære klient hos Ilsø Massage
Klinikken er flyttet til Randers N og har samtidig navn til Massage Studio af administrative årsager. 
Du er selvfølgelig stadig meget velkommen til behandling i min nye kliniklokaler med samme høje professionalisme og faglighed fra min side som du er vant til. Alt er som det plejer trods nyt virksomhedsnavn og adresse.

Adressen er:  Alsikevej 19, 8920 Randers NV.
Klinikkens nye lokaler er beliggende hos CrossKompagniet Randers, 3 minutters kørsel fra motorvejsafkørsel Randers N.  Jeg beklager de udfordringer flytningen eventuelt måtte medføre for dig.
Jeg håber alligevel, at vi ses i klinikken. 

De bedste hilsner 
Karina Ilsø

Behandlinger

Ilsø Massage er din professionelle massør. Vi tilbyder følgende behandlinger, herunder kombi-behandlinger:

Du behøver ikke at vælge hvilken massage du ønsker nu men tale med din behandler herom til konsultationen.

Længere nede på siden kan du læse og høre mere om de forskellige behandlinger.

Åbningstider

Mandag: 8.30 – 16.30
Tirsdag: 8.30 – 16.30
Onsdag: 8.30 – 16.30
Torsdag: 8.30 – 16.30
Fredag: 8.30 – 14.00
Lørdag/søndag: Lukket

Jeg kan kontaktes på telefon 6062 6566 

Behandlinger ved Ilsø Massage Hobro

Ilsø Massage er din professionelle og lokale massør. Vi tilbyder følgende behandlinger, der er listet herunder, heriblandt også kombinations-behandlinger:

Det er ikke nødvendigt, for at booke en tid, at du har besluttet dig for hvilken type massage du ønsker under behandlingen. Dette kan vi spore os ind på, når du kommer til konsultation i klinikken. Hvis du ved, hvilken type massage du ønsker, så kan du oplyse det i notatfeltet under bookingen. 

Længere nede på denne side kan du læse og høre mere om de forskellige behandlinger. Såfremt du sidder tilbage med andre spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 6062 6566

Åbningstider

Mandag: 8.30 – 16.30
Tirsdag: 8.30 – 16.30
Onsdag: 8.30 – 16.30
Torsdag: 8.30 – 16.30
Fredag: 8.30 – 14.00
Lørdag/søndag: Lukket

Jeg kan kontaktes på telefon 6062 6566 

Massage for dig i Hobro

Kære klient hos Ilsø Massage/Massage Studio, 
Klinikken er flyttet til Randers N og har samtidig navn af administrative årsager. 
Adressen er:  Alsikevej 19, 8920 Randers NV.

Klinikkens nye lokaler er beliggende hos CrossKompagniet Randers, 3 minutters kørsel fra motorvejsafkørsel Randers N.  Jeg beklager de udfordringer flytningen eventuelt måtte medføre for dig.
Jeg håber alligevel, at vi ses i klinikken. 

Er du iblandt de mange danskere, der dagligt lider af smerter og spændinger i kroppen? 

Måske er du iblandt den fjerdedel af befolkningen, der har været plaget af nakke- og skulder smerter inden for de seneste 14 dage, eller måske endda en af de meget uheldige 13% af danskerne, der oplever smerter og ondt i nakken, lige nu, i dette øjeblik? 
Er du, eller en du holder af, i blandt de 80% af den danske befolkning, som lige nu lider af, eller har symptomer på, stress? Mange af hos har en lettere kaotisk og fyldt hverdag med en masse gøremål og ting vi gerne vil. En del af os, har udfordringer i forhold til vores overskud, på grund af nedsat overskud grundet smerter og ubehag i kroppen.

Hvis du føler dig truffet, så kan du endelig ånde lettet op. Jeg er her for at hjælpe dig. Vigtigere er, at jeg kan hjælpe dig. Jeg har mange komplekse klienter i min klinik. Det kan være personer, der lider af flere forskellige og flere problemområder/gener i kroppen eller personer, der har været plaget af deres smerter og begrænsninger i flere år. Fælles for dem er, at hos mig oplever de en positiv forandring i deres krop. Du kan blive den næste. Tænk lige på et smertefrit og overskudsfyldt liv, hvor dejligt lyder det ikke lige? 

Jeg kan i 95% af alle tillfælde gøre en forskel. Mit fokus er at finde årsagen til dit problem og behandle det, i stedet for at symptombehandle. Jeg er enormt dygtig til det jeg laver og det har du nu mulighed for, at opleve på egen krop.  

Jeg tilbyder en lang række forskellige professionelle behandlinger. Jeg behandler alt fra træthed og tyngde i kroppen til rygsmerter, lændesmerter, strålesmerter, sovende lemmer, hovedpine, nakkespændinger og forhøjet stress niveau.


Lille - 30 minutter

 • Akut skade, f.eks. hold i ryggen
 • Behandling af f.eks. nakke og skuldre
 • Let massage til at sænke stressniveauet
 • Koncentreret fokus på skade
 • 375,- pr. behandling

★★ BESTSELLER ★★
Almindelig - 60 minutter

 • Hovedpine & ondt i nakken
 • Lænde- og rygsmerter
 • Overbelastningsskader
 • Behandling af generelle problematikker​
 • 595,- pr. behandling


Luksus - 90 minutter

 • Helkrops massage med specifikt fokus
 • Behandling af flere problematikker
 • Behandling af tilbagevendende smerter
 • Forbyggende og restituerende behandling
 • 875,- pr. behandling

Book din tid, OBS klinikken er flyttet til Randers!

Behandlinger ved Ilsø Massage Hobro

Jeg er din professionelle, empatiske og lokale massør. Jeg tilbyder følgende behandlinger, herunder også kombinations behandlinger:

Du behøver ikke at vælge, hvilken massage du ønsker under behandlingen lige nu. Det kan vi sammen konsultere omkring når vi mødes i klinikken. Her vil jeg lytte til din historie og sammensætte den unikke behandling som du og din krop har brug for. 

Sportsmassage Hobro

Leder du efter en erfaren og professionel sportsmassør Hobro, så er du havnet det helt rigtige sted. Jeg er områdets dygtigste sportsmassør Hobro, det tør jeg udtale på grund af min bagage og erfaring inden for både fysiurgisk massør, sygepleje, kost og personlig træning. Jeg har en bred viden som jeg dagligt bruger i praksis. Kroppen er et helt stykke og sygdomme, kost og træning har en ligeså stor indflydelse på kroppens standpunkt som træning og motion. Jeg er meget kompetent og erfaren indenfor både sportsskader, akutte skader, restitution, præstationsfremmende behandling og forbyggende atletmassage. Som garvet sportsmassør gør jeg meget ud af at få mine klienter på “benene” hurtigt, men sikkert. Hos mig vil du altid få kompetent sparring, råd og vejledning med udgangspunkt i dig og din krop. Ingen kroppe er ens, ingen liv er ens. Jeg tager udgangspunkt i dig og dit liv, hvorfra jeg sammensætter den behandling, der vil give dig det bedste udbytte. 

Hvornår skal jeg vælge en Sportsmassage?

Du skal vælge en sportsmassage hos mig i Hobro, hvis du har deciderede skader som du ønsker løst.  Eller hvis du eksempelvis ønsker at forbedre din performance under sport. Ligeledes er denne behandling for dig, der ønsker at forebygge skader og opnå generel bedre restitution. Under en sports konsultation i Hobro går jeg i dybden af vævet, øger blodgennemstrømning, smidiggør sener og bindevæv, løsner op i muskulaturen og renser ud for evt. affaldsstoffer. Dette resultere i at du får fornyet energi, kommer spændingerne kvit,  bedre mobilitet, bedre søvn og en krop der kan arbejder langt mere effektivt under sport.

Derfor skal du vælge en Sportsmassage:

 • Du går med en skade du ønsker fjernet
 • Du ønsker at forebygge skader
 • Du ønsker at forbedre din sportslige performance
 • Du skal til konkurrence om nogle uger/dage

 

Gravidmassage Hobro

Er du i de vidunderlige og lykkelige omstændigheder, at være gravid? Så kender du måske også til de knap så vidunderlige og mange komplikationer, der kan opstå i ventetiden på at møde jeres lille ny. Jeg tilbyder, som professionel gravid massør i Hobro, en skræddersyet graviditetmassage til dig ud fra dine ønsker og de gener du måtte opleve. Jeg har special gravidbriks i klinikken til behandlingen, hvor du kan ligge maveliggende med god plads til både din babybule og ømme bryster. Klinikken ligger i et privat bolig område, hvor eventuel barnevogn kan henstilles foran klinikken, hvis du er i de fantastiske omstændigheder, allerede at være blevet mor og du ønsker en behandling i klinikken som efterfødselsbehandling. 

Hvornår skal jeg vælge en Gravidmassage?

Denne behandling er faktisk, ironisk nok, både egnet for mænd og kvinder. Ja det kræver sin forklaring, den kommer her. Både mænd og kvinder, der ønsker at blive forældre, kan få graviditetsmassage som et step i processen til at undfange. Behandlingen sænker stresshormonet i kroppen og stimulerer produktionen af oxytocin, som øger chancerne for at undfange. 

Behandlingen er, som navnet antyder, selvfølgelig også for dig, der allerede er gravid. Hvis du som kvinde allerede er gravid vil gravidmassagen i Hobro være god mod gener og smerter eller forebygge disse. Endvidere har behandlingen en påvist positiv effekt på tilknytningen mellem mor og barn, samt positiv indvirkning på fostrets evne til at udvikle empati. 

Selve behandlingen blidt med langsomme bevægelser. Alligevel kommer jeg ned i vævet og arbejder med din krop, samt jeg ligeledes optimerer blodgennemstrømningen og aflaster gener.  

Derfor skal du vælge en Gravidmassage:

 • Du har smerter eller du ønsker at forebygge smerter
 • Du ønsker de bedste forudsætning for dig og dit barn
 • Du ønsker at forberede din krop til fødsel
 • Du/i ønsker at blive gravide

Du kan læse meget mere på siden Gravidmassage.

Fysiurgisk Massage Hobro

Leder du efter en professionel behandler i Hobro, der kan hjælpe dig med at finde og behandle årsagen til dine skavanker? Er er du kommet det helt rigtige sted. Jeg er Karina Ilsø og jeg har mange succes-cases bag mig som resultater af fysiurgisk behandling. Så er du en af de mange, der synes at have prøvet alverdens behandlinger, som stadig savner længerevarende eller permanente resultater, så kan du booke din tid til din behandling allerede nu. Det kan du gøre ved at booke online her på siden eller du kan ringe til mig på 6062 6566.

Jeg har en bred vifte af kompetencer og erfaringer bag mig fra tidligere studier og erhverv inden for sundhedssektorens sygepleje, personlig træning og ernæringskonsulent og vejleder. Jeg har en enorm viden omkring kroppen som mekanisme og hele dens fysiologi. Hos mig er du i de bedste hænder uanset hvilken skade eller gene du kommer med. Jeg modtager alle mine klienter som de unikke personligheder og kroppe de er og derfor vil du blive mødt med interesse i klinikken. Jeg går op i det jeg laver og jeg brænder for at gøre en forskel, men vigtigst af alt, jeg gør en forskel. 

En konsultation hos mig med fysiurgisk behandling egner sig enormt godt til behandling af nakke- skulder- og rygsmerter, migræne, spændingshovedpine, tennisalbue, iskiassmerter, strålesmerter, løberknæ eller andre lignende problematikker. Ofte er denne behandlingsform mest effektiv, hvis den bruges som kombinationsbehandling med en eller flere af de andre massagestile jeg tilbyder. Alt dette skal jeg nok rådgive og vejlede i til konsultationen, således vi opbygger den bedste og mest effektive behandling taget med udgangspunkt i dig. Jeg er bevidst omkring mine kompetencer og jeg tager altid udgangspunkt i lige netop dig som klient. Jeg lytter til dig og jeg screener dig fordi, ingen kroppe, sind og liv er ens. 

Fysiurgisk massage er desuden godt for følgende punkter:

 • Bedre søvn
 • Forbedrer din smertehåndtering
 • Reparerer gamle skader og overbelastningsskader 
 • Lavere puls og blodtryk
 • Har en positiv indflydelse på centralnervesystemet som leder til større frigivelse af lykkehormoner
 • Nedsætter stress hormonet kortisol op til 50%
 • Øger bevægeligheden og mobiliteten
 • Forbedrer din fordøjelse
 • Sænker kolesteroltallet

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte mig direkte på telefon 6062 6566.

Hvornår skal jeg vælge en Fysiurgisk Massage?

Denne behandling er til dig der går med smerter eller spændinger, der enten skyldes en gammel skade eller længerevarende overbelastning. Endvidere er denne behandlingsform velegnet til dig, som er plaget af migræne, spændingshovedpine, ryg- skulder- nakke problemer, iskias smerter eller dig som oplever andre strålesmerter i kroppen, fx ud i fingrene eller ned i knæet. Jeg benytter den lægefaglige tilgang til kroppen, for at lokalisere og behandle årsagen. Under en fysiurgisk behandling arbejdes der helt i dybden af muskler, led, sener og tilhæftninger i kroppen. Du vil som resultat af denne behandling opleve at diverse bevægelsesproblemer, smerter og spændinger løses eller lindres. 

Derfor skal du vælge en Fysiurgisk Massage:

 • Du har spændinger i kroppen du ønsker løst
 • Ondt i nakke, skulder, ryg eller andre steder på kroppen
 • Du har begrænset bevægelighed

Du kan læse meget mere på siden om Fysiurgisk Massage.

Oliemassage Hobro

Trænger du til at få løsnet godt og grundigt op i din krop? Går du og er plaget af diverse spændinger? Eller kunne du blot tænke dig en bedre søvn og et lavere stress niveau i kroppen? Eller kunne du godt bare bruge en solid omgang selvforkælelse? Så er Ilsø Massage i Hobro det rette sted for dig. Jeg udfører og tilbyder oliemassage med et højt fagligt niveau. Jeg har flere års erhververfaring og en alsidig baggrund, viden og forståelse inden for kroppen og hele kroppens anatomi og fysiologi.

Min klinik er beliggende lige ved motorvejen i Hobro N, Hørby skoleby, som kun er 3 minutters kørsel fra E45 afkørslen. Konsultationen tilbydes både i mild, medium og hårde teknikker. Vi finder til konsultationen sammen frem tid, hvad der er det rette niveau for din behandling ud fra dine ønsker og behov. 
Du kan booke din tid online her på siden eller du kan ringe på 6062 6566, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere vejledning.

Hvornår skal jeg vælge en Oliemassage?

Denne behandling er for dig, der ønsker den perfekte mellemting mellem en dybdegående massage, som lindrer smerter og spændinger og som fjerner affaldsstoffer i kroppen, samt en behandling, som giver højt velvære, anti-stess og får dig til at slappe helt af. Oliemassage er min mest bookede kombinationsbehandling, da behandlingen er meget effektiv sammen med fx deep tissue eller fysiurgisk behandling. Jeg bruger de lækreste danskproducerede olier fra Medisis, der har et absolut minimum af tilsætningsstoffer. Det gør jeg da både din og min hud kun fortjener det bedste.

Under konsultationen kan du opleve jeg bruger nogle specielle teknikker, som gør at jeg på en effektiv og behagelig måde kommer i dybden med dine muskler og får dem til at slappe af. Hårdheden er noget vi i samarbejde finder ud af før/og under konsultation således du kan opnå den maksimale afslapning samtidig med, at du opnår ønsket effekt af behandlingen. 

Derfor skal du vælge en oliemassage:

 • Du ønsker et maksimalt velvære samtidig med du ønsker afspænding i musklerne
 • Du ønsker en helkropsbehandling med stor virkning allerede efter 1. gang
 • Du ønsker “renset ud” for affaldsstoffer i kroppen

Du kan læse meget mere på siden Oliemassage.

Deep Tissue Massage Hobro

I min klinik i Hobro tilbyder jeg også deep tissue behandling, som betyder behandling af det dybtliggende muskel- og bindevæv. Behandlingen udføres med lange, korte og statiske dybe tryk og strøg samt helt specielle bindevævsteknikker. Deep tissue behandlingen egner sig fantastisk som en kombinationsbehandling med fx olie og fysiurgisk massage. Behandlingsformen er en af de mest effektive behandlinger, om end det gælder spændinger, overbelastningsskader, akutte skader eller længerevarende skader. Behandlingen kan udføres de fleste steder på kroppen og vi vil sammen til første konsultation vurdere, hvilken behandling du har brug for og hvor meget af det, der skal være dybdevævsmassage. 

Hvornår skal jeg vælge en Deep Tissue Massage?

En Deep Tissue massage i Hobro er en behandling for dig, som har et ønske om at jeg arbejder så effektivt som muligt og helt i dybden med muskel- og bindevævet i din krop.  Dette kan eksempelvis være, hvis du har en ny eller gammel skade, der driller dig eller er meget plaget af smerter og spændinger i ryg, nakke og skuldre. Endvidere er denne behandlingsform og effektiv til behandling af strålesmerter som f.eks. iskias problematikker. Bemærk, Lig mærke til skaden min. skal være 48 timer gammel. Under din Deep Tissue vil vi gå dybt i vævet og løsne musklerne eller gammelt arvæv med øget mobilitet og performance til følge. Dette er til dig der stiller krav til din og din behandlers evne til at arbejde sammen da, vi arbejder lige til smertegrænsen men ikke over. Kommunikation er derfor nøgleordet. Din massør i Hobro har naturligvis erfaring og uddannelse herindenfor således du er i gode hænger.

Derfor skal du vælge en Deep Tissue Massage:

 • Du ønsker en behandling der arbejder med lange dybe tryk i dybden af muskler og væv
 • Du ønsker fjernelse af myoser og affaldsstoffer
 • Du ønsker øget mobilitet
Du kan læse meget mere på siden Deep Tissue Massage siden.

Wellness Massage Hobro

Hos den mest foretrukne massør i Hobro ved vi at hverdagen kan være travl og fyldt med en masse gøremål. Vi ved også hvor lækkert det kan være med en fantastisk afspændende behandling af en uddannet og professionel massør. Hos os kan du læne dig tilbage og nyde en fantastisk lækker behandling der er tilpasset lige det du søger. Det betyder at, vi tilpasser behandlingens hårdhed til præcis det du ønsker. Derudover kan vi arbejde mere eller mindre på bestemte områder af kroppen alt efter hvad du ønsker. Du vil få mulighed for at lukke hverdagen ude og nyde absolut velvære i en lille tidslomme. Omgivelserne er renlige, professionelle ligesom du vil blive mødt af stille og rolig behagelig musik. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos en af vores professionelle massører til din behandling her i Hobro. 

Hvornår skal jeg vælge en Wellness Massage?

En wellness massage forgår i rolige og hyggelig omgivelse. Her vil din krop modtage en afstressende og rolig helkropsbehandling med en masse positive følger.

Derfor skal du vælge en Wellness Massage:

 • Du ønsker total afsplaning
 • Du ønsker at afstresse din krop
 • Du ønsker at nedsætte kortisol niveau i din krop
 • Du ønsker en forøgelse af lykkehormonet i kroppen

Du kan læse meget mere på siden Wellness Massage.

Firmamassage Hobro

Er du du på udkig efter en firmamassage der kan gøre en forskel for din virksomhed? Så er du kommet til rette sted. Hos Ilsø Massage medbringer vi alt hvad der skal bruges for at komme dumme skader og spændinger til livs. Vi kommer efter aftale med dig og behandler medarbejdere og kollegaer så vi sammen kan hæve trivslen på arbejdet. 
Hos Ilsø er det en uddannet massør der kommer ud. Det betyder vi kan analysere os frem til hvorfor du eller din medarbejder har ondt i eks. højre skulder. Vi tager udgangspunkt i den fysiurgiske tilgang til massage og behandler herud fra og ofte kan blot 30 min. behandling gøre underværker.
Vi har set mange eksempler på sygefraværet er faldet, trivslen er steget – en ren win for alle parter. Skal vi også hjælpe med at gøre trivslen på din arbejdsplads endnu bedre? Så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på firmamassage.

Hvornår skal jeg vælge virksomhedsmassage?

En firmamassage foregår ud fra at du og dine medarbejdere kan få behandlet de store eller små problemer som de måtte gå med i dagligdagen og som begrænser dem i arbejdet. Måske er det kontor arbejde og de har nakkeproblemer, måske er det et hårdt fysisk arbejde hvor de har fået ondt af løft eller andet. Uanset er det noget vi kan løse for jer med vores firmamassage.

Derfor skal du vælge en firmamassageordning i Hobro og omegn:

 • Du ønsker øge trivslen på arbejdspladsen
 • Du ønsker at øge produktiviteten 
 • Du ønsker at begrænse sygefraværet

Du kan læse meget mere på siden Firmamassage.

Bliv kontaktet vedr. Firmamassage i Hobro her

Din Massør i Hobro

Massage Randers Ilsø Massage Behandler og Indehaver Karina Ilsø

Mit navn er Karina Ilsø og jeg er uddannet Fysiurgisk massør, personlig træner, kostvejleder og har læst til sygeplejerske. Jeg har behandlet 100-vis af klienter gennem årerne. Min viden og erfaring indenfor kroppen fysik er derfor helt enorm. Jeg elsker at nørde indenfor anatomien og søger konstant at dygtiggøre mig indenfor ny viden og tilgange til behandling af kroppen.

På min klinik er du i fokus og du vil hver gang modtage en behandling der tager udgangspunkt i dine ønsker og krav.

Jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen til din massage i Hobro.

De bedste hilsner,
Karina Ilsø, Behandler og indehaver

Om sidens forfatter - Karina Ilsø

Siden 2014 har Karina Ilsø været uddannet og arbejdet som Fysiurgsik Massør, personlig træner og kostvejleder. Ligeledes har Karina studeret til sygeplejerske. Hendes viden indenfor kroppen, anatomi, bevægelse, cellelære og meget mere er derfor enorm.

For at holde sig opdateret med ny relevante studier og emperi, afsætter hun hver uge til til at holde sig opdateret.  Dette er din garanti for den bedste mulige behandling der kan gøre em forskel for dig.

Karina arbejder som behandler og indehaver af Ilsø Massage. Derudover arbejder hun med at videreuddanne vores dygtige massører indenfor ny viden.

Karina er uddannet Fysiurgisk Massør på AtWork skolen. Personlig træner og kostvejleder hos Træner Akademiet og har læst sygeplejerske på VIA University i Randers.

Massage-Randers-Behandler-og-Indehaver-Hos-Ilsø-Massage
Karina Ilsø
Indehaver & behandler

Indholdsfortegnelse