Massage Holstebro

Ilsø Massage - Din professionelle behandler
679 Anmeldelser
5/5
Ilsø Massage - Din professionelle behandler
679 Anmeldelser
5/5
Alexander Carøe
Alexander Carøe
Randers
Læs mere
Fantastisk massage. Karina er super professionel og altid glad og smilende. Hun løser altid mine knæproblemer. 5 stores stjerner herfra.
Julian Francis Christmas
Julian Francis Christmas
København
Læs mere
Karina er både grundig og omsorgsfuld - der bliver taget hånd om ens problemstillinger på en meget professionel måde. Karina har gjort underværker for mit ene knæ der har gjort utrolig ondt efter for meget og forkert cykel træning.
Kasper Halskov
Kasper Halskov
Aarhus
Læs mere
Karina har af flere omgange løst mine problemer med min ryg. Behandlingerne hos Ilsø Massage har haft større virkning end hos de fysioterapeuter jeg har gået ved. Kan kun anbefales!
Sanne Clausen
Sanne Clausen
Hobro
Læs mere
Jeg har af flere omgange været plaget af hovedpine. Hver gang har Karina med sin kompetente massage løst mine gener. Jeg giver hende mine varmest anbefalinger.
Michelle Thisted
Michelle Thisted
Aalborg
Læs mere
Allerede efter første behandling kunne jeg igen dreje nakken til begge sider og min hovedpine var væk. Karina er super dygtig og jeg anbefaler hende varmt til alle jeg kender.
Nickolaj Clausen
Nickolaj Clausen
Silkeborg
Læs mere
Karina har virkeligt forstand på det hun laver! Jeg har døjet med ryggen i flere år, efter et par behandlinger er vi tæt på målet om et liv uden smerter💪🏼 Kan klart anbefales!
Christina Skaarup Jensen
Christina Skaarup Jensen
Viborg
Læs mere
Kan klart anbefale Ilsø massage! Super dejlig behandling og skøn massør! Dejlige og rolige omgivelser, hvor man føler sig afslappet! 👏🏻👌🏼 Kommer klart igen!
Thea Bruhn Mattesen
Thea Bruhn Mattesen
Silkeborg
Læs mere
Fantastisk massage - der er ingen tvivl om at hun ved hvad hun gør ☺️ og derudover har hun en skøn og imødekommende personlighed
Mikkel Andersen
Mikkel Andersen
Skive
Læs mere
Karina er super dygtig, og har hjulpet mig med diverse skader. Så kæmpe anbefaling her fra🙌🏻
Phillip Enevoldsen
Phillip Enevoldsen
Tilst
Læs mere
Fantastisk resultat! Har haft den bedste oplevelse 😁 kommer helt klart igen!
Chrystal Leegaard
Chrystal Leegaard
Thisted
Læs mere
Helt fantastisk behandling ved Karina. Super dygtig! - varme og trygge omgivelser. De varmeste anbefalinger herfra 🤗
Tidligere
Næste

Ilsø Massage Holstebro

Velkommen til Massage Holstebro hos Ilsø Massage.

Hos Ilsø Massage Holstebro finder du kun lægeeksaminerede og uddannede massører der ved hvad de laver. De er uddannet, certificeret og bliver løbende videreuddannet indenfor ny videnskabelig forskning omkring kroppen. Dette giver dig den absolut bedste og nye tidssvarende behandling. Præcis hvad din krop fortjener.

Her på siden har vi sammenfatte den vigtigste information omkring hver behandling. Du kan læse omkring hver behandling eller du kan lytte til videoerne hvor indehaver og behandler Karina fortæller dig omkring de mange fordele der er ved de enkelte behandlinger. Hvis du fortsat er i tvivl om hvilken behandling der er den rette for dig er du velkommen til at ringe til os på 60626566, sende os en mail på Kontakt@ilsoemassage.dk eller skrive til os her på siden over Messenger. Sidst men ikke mindst har du også mulighed for at booke en massage og så tage snakken med din behandler til selve behandlingen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til din behandling.

Sportsmassage Holstebro

Sportsmassage er super godt til dig der dyrker sport enten på amatør niveau eller som professionel. En sportsmassage hjælper dig kvit af skader hvor eks. muskelfibre er revet over. Her giver behandlingen dig en øget mobilitet så du igen kan bevæge dig ugeneret. En sportsmassage er ligeledes god hvis du ønsker at være på forkant med skader. Under sportsmassagen skaber din behandler øget blodgennemstrømning, udskiller affaldsstoffer der måtte have hobet sig op og skaber øget mobilitet. Alt sammen noget der er med til at forebygge skader i fremtiden. Sidst men ikke mindst så, er sportsmassage god til dig der skal performe dit bedste. En konstant spændt muskel er nemlig ikke velfungerende. Derfor kan en sportsmassage være god således musklen kan slappe af, restituere og være klar til næste fysiske udfoldelse.

Under sportsmassagen arbejder vi i dybden af vævet, løsner dette og skaber øget blodgennemstrømning samt mobilitet.

Hvornår skal jeg vælge en Sportsmassage?

Sportsmasagen er for dig der allerede har en skade. Sportsmassage er for dig der ønsker at forebygge skader. Sportsmassage er ligeledes for dig der ønsker at yde dit bedste sådan helt generelt samt for dig der skal til konkurrence eller andet. Ved konkurrence anbefaler vi din behandling min. 48 timer før fysisk udfoldelse.

Derfor skal du vælge en Sportsmassage:

 • Du har en skade du ønsker at blive kvit med
 • Du ønsker at forebygge skader
 • Du ønsker at forbedre din performance generelt
 • Du skal til konkurrence og ønsker at yde dit bedste på dagen

Du kan læse meget mere om Sportsmassage på siden Sportsmasage.

Gravidmassage Holstebro

En Gravidmassage er for dig der er gravid. Den er for dig der ønsker at være gravid og her gælder det for begge parter i forholdet.

Under en Gravidmassage for dig der allerede er gravid arbejder vi med allerede opstået smerter eller med forbygning heraf. Ud over smerter arbejder vi med frigivelse af kærlighedhormonet Oxytosin. Ligeledes arbejder vi med at mindske det stof der skaber stress og her kan op til halvere dette.  Dette er godt for dig og dit barn.

For jer der er i et forhold hvor i ønsker at blive gravide er det de samme mekanismer der gør sig gældende. Vi skaber de rigtige forhold til at i kan blive gravide.

På vores klinikker har vi gravidbrikse med plads til en gravidmave og evt. ømme bryster.

Hvornår skal jeg vælge en Gravidmassage?

Hvis du er gravid og har smerter er Gravidmassage noget for dig. Hvis du er gravid og ønsker at forebygge evt. skader er Gravidmassage noget for dig. Gravidmassage er også noget for jer der er i et forhold hvor i ønsker at blive gravide.

Derfor skal du vælge en Gravidmassage:

 • Du er gravid og har smerter
 • Du er gravid og ønsker at forebygge smerter
 • Du ønsker at danne positive stoffer i kroppen til fordel for både dig og barn
 • Du ønsker at forberede kroppen på fødsel
 • Du ønsker eller er i et forhold hvor i ønsker at blive gravide

Du kan læse meget mere på siden Gravidmassage.

Fysiurgisk Massage Holstebro

Fysiurgisk Massage er en lægeeksamineret uddannelse som alle vores behandlere besidder. Her bliver de uddannet og eksamineret i den lægevidenskabelig tilgang til kroppen herunder muskler, væv, hæftninger og meget mere. Alle vores massører i Holstebro bliver ligeledes videreuddannet og dygtiggører sig konstant indenfor ny viden. Dette er din garanti for den bedste Fysiurgiske massage.

En Fysiurgisk behandling går i dybden af dit væv. Den arbejder i dybden af musklerne og har til formål at få bevægeapparatet til at fungere 100%. Dette betyder at, mange forskellige muskler vil komme under behandling under en Fysiurgisk Massage.

Fysiurgisk Massage har en lang række fordele som f.eks.:

 • En bedre søvn
 • En lavere puls og blodtryk
 • Positiv effekt på centralnervesystemet, herunder frigivelse af lykke hormoner samt halvering af stress hormonet kortisol.
 • Styrker kroppens immunforsvar
 • Hjælper på fordøjelsen
 • Sænker kroppens kolesteroltal

Hvornår skal jeg vælge en Fysiurgisk Massage?

En Fysiurgisk Massage er for dig der har udfordringer med bevægelse af kroppen. Det kan være en arm du har svært ved at løfte, en knæ der driller når du bøjer det. Det kan ligeledes være du har smerter når du går, løber eller på anden måde træner.

Derfor skal du vælge en Fysiurgisk Massage:

 • Du har smerter i kroppen ved bevægelse eller træning
 • Du har begrænset bevægelighed et sted på kroppen
 • Du har specifikke udfordringer du ønsker løst

Du kan læse meget mere på siden Fysiurgisk Massage.

Oliemassage Holstebro

Oliemassage er en af de mest populære og mest bookede behandlinger. Under din oliemassage gør vi brug af de lækreste special og danskproducere olier specielt til Ilsø Massage. Olierne gør det muligt at foretage dybe og mindre dybe gnidninger over muskler og væv. Denne teknik tillader at bearbejde et større område eller sågar hele din krop over ellers længere tid. Behandlingen går ind og afspænder dine muskler, fjerener affaldsstoffer og skaber en øget mobilitet for din krop. Efter en oliemassage vil du føle større energi, nemmere bevægelse og en dejlig afslappet muskulatur.

Hvornår skal jeg vælge en Oliemassage?

Oliemassage er til dig der ønsker en fullbody eller et større område af kroppen. Det kan være du har mindre spændinger over flere områder af kroppen og ønsker disse løst. Det kan være du sidder meget stille i hverdagen og ønsker løsnet op i kroppen.

Derfor skal du vælge en oliemassage:

 • Behandlingen giver dig maksimalt velvære og wellness i en behandling
 • Dine muskler vil føles mere afslappet og mindre spændte
 • På kort tid kan der arbejdes over større områder
 • Du ønsker at få renset ud af affaldsstoffer i kroppen

Du kan læse meget mere om vores oliemassage på siden Oliemassage.

Deep Tissue Massage Holstebro

Deep Tissue betyder dybt væv og det er lige præcis hvad der under denne massagebehandling arbejdes med. Her går vi med en række teknikker dybt i dit væv. Der arbejdes både på langs og på tværs af dine muskelfibre. Ud over at skabe øget blodgennemstrømning, udskille affaldsstoffer og meget mere, så er behandlingen specielt god til at arbejde i dybden med uregelmæssigheder der kan ligge i vævet. Det kan være du har en gammel skade hvor fibrene er blevet revet over og efterfølgende vokset uhensigtsmæssig sammen igen. Dette giver dig en nedsat funtion i musklen som din krop vil kompensere andre steder i kroppen. Under behandlingen blive muskelfibrene bearbejdet på en måde således de vokser sammen bedre, til fordel for din bevægelse, performance og generelle helbred.

Hvornår skal jeg vælge en Deep Tissue Massage?

En Deep Tissue behandling er for dig der ønsker en behandling der går ind og fjerner en specifik problemstilling. Det er for dig der vil en massage der kan mærkes og er med på at arbejde ud hvor behandlingen ikke er wellness men tjener et meget specifikt formål.

Derfor skal du vælge en Deep Tissue Massage:

 • Du ønsker en behandling i det dybeste lag af dine muskler
 • Du ønsker et specifikt problem løst
 • Du ønsker en gammel skade behadnlet hvor det måske aldrig har været det samme siden du pådrog dig denne

Du kan læse meget mere på siden Deep Tissue Massage.

Wellness Massage Holstebro

En Wellness Massage hos vores uddannede og professionelle massører er for dig der fortjener et pusterum fra hverdagen. Her er du i de bedste hænder og din massør vil med forskellige massage teknikker bringe en ro og afslappethed over din krop og muskler. Når massagen er ovre vil du gå derfor med skuldrene sænket og afslappet og du vil have fundet en ro og energi til igen at, vende tilbage til hverdagens travlhed. En Wellness massage tjener en masse gode formål som f.eks.:

 • Giver din krop de bedste forudsætninger for at optage næring fra kosten
 • Sænker dit stressniveau med op til 50%
 • Forbedrer din søvnkvalitet
 • Styrker din krops immunforsvar
 • Øger blodets indhold af Oxytosin som er kroppens lykke/kærlighedshormon

Hvornår skal jeg vælge en Wellness Massage?

En Wellness behandling er for dig der trænger til et pusterum. Den er for dig der trænger til fornyet energi til hverdagens travlhed.

Derfor skal du vælge en Wellness Massage:

 • Du ønsker en fantastisk afslappende behanding med dig i centrum
 • Du ønsker total afstressning
 • Du ønsker fornyet energi til hverdagens travlhed
Du kan læse mere på siden Wellness Massage.

Indholdsfortegnelse