Massage Silkeborg

Ilsø Massage - Din professionelle behandler
679 Anmeldelser
5/5
Ilsø Massage - Din professionelle behandler
Alexander Carøe
Alexander Carøe
Randers
Læs mere
Fantastisk massage. Karina er super professionel og altid glad og smilende. Hun løser altid mine knæproblemer. 5 stores stjerner herfra.
Julian Francis Christmas
Julian Francis Christmas
København
Læs mere
Karina er både grundig og omsorgsfuld - der bliver taget hånd om ens problemstillinger på en meget professionel måde. Karina har gjort underværker for mit ene knæ der har gjort utrolig ondt efter for meget og forkert cykel træning.
Kasper Halskov
Kasper Halskov
Aarhus
Læs mere
Karina har af flere omgange løst mine problemer med min ryg. Behandlingerne hos Ilsø Massage har haft større virkning end hos de fysioterapeuter jeg har gået ved. Kan kun anbefales!
Sanne Clausen
Sanne Clausen
Hobro
Læs mere
Jeg har af flere omgange været plaget af hovedpine. Hver gang har Karina med sin kompetente massage løst mine gener. Jeg giver hende mine varmest anbefalinger.
Michelle Thisted
Michelle Thisted
Aalborg
Læs mere
Allerede efter første behandling kunne jeg igen dreje nakken til begge sider og min hovedpine var væk. Karina er super dygtig og jeg anbefaler hende varmt til alle jeg kender.
Nickolaj Clausen
Nickolaj Clausen
Silkeborg
Læs mere
Karina har virkeligt forstand på det hun laver! Jeg har døjet med ryggen i flere år, efter et par behandlinger er vi tæt på målet om et liv uden smerter💪🏼 Kan klart anbefales!
Christina Skaarup Jensen
Christina Skaarup Jensen
Viborg
Læs mere
Kan klart anbefale Ilsø massage! Super dejlig behandling og skøn massør! Dejlige og rolige omgivelser, hvor man føler sig afslappet! 👏🏻👌🏼 Kommer klart igen!
Thea Bruhn Mattesen
Thea Bruhn Mattesen
Silkeborg
Læs mere
Fantastisk massage - der er ingen tvivl om at hun ved hvad hun gør ☺️ og derudover har hun en skøn og imødekommende personlighed
Mikkel Andersen
Mikkel Andersen
Skive
Læs mere
Karina er super dygtig, og har hjulpet mig med diverse skader. Så kæmpe anbefaling her fra🙌🏻
Phillip Enevoldsen
Phillip Enevoldsen
Tilst
Læs mere
Fantastisk resultat! Har haft den bedste oplevelse 😁 kommer helt klart igen!
Chrystal Leegaard
Chrystal Leegaard
Thisted
Læs mere
Helt fantastisk behandling ved Karina. Super dygtig! - varme og trygge omgivelser. De varmeste anbefalinger herfra 🤗
Tidligere
Næste

Ilsø Massage Silkeborg

Velkommen til Massage Silkeborg hos Ilsø Massage.

Her finder du uddannede massører der står klar til at imødekomme dit ønske. Hvad enten du går med spændinger i nakke, hovedpine, rygproblemer eller blot vil have en lækker afspændende og afstressende massage.

Her på siden finder du den vigtigste information du skal bruge for at kunne vælge den helt rigtige massage til dig. Du kan vælge at læse om de forskellige behandlinger som Oliemassage, Fysiurgisk massage, Deep Tissue massage, Gravidmassage og Wellness massage. Er du ikke så meget til at læse omkring behandlingerne kan du lade dig inspirere af videorene vi har lagt her på siden hvor vi fortæller omkring de enkelte behandlinger. Sidst men ikke mindst kan du også blot booke din tid og sammen med din behandler beslutte dig for hvilken behandling der er den rigtige for dig til selve behandlingen. Uanset, så glæder vi os til at byde dig velkommen

Sportsmassage Silkeborg

En sportsmassage hos vores dygtige uddannede behandlere er en behandling der går i dybden og arbejder med specifikke områder af kroppen som du måtte ønske. Her arbejdes både overfladisk og i dybden af vævet. Behandlingen skaber en masse god blodgennemstrømning der går ind og mobiliserer musklen, fjerene affaldsstoffer og afspænder musklerne. Behandlingen kan afhjælpe skader du måtte have fået under sport, den kan forebygge skader og sidst men ikke mindst kan den forbedre din performance. En konstant spændt muskel arbejder nemlig ikke mest effektivt. Dine muskler har nemlig også brug for hvile og pause. Behandlingen er derfor også poulær hos amatør og professionelle der ønsker bedre performance. Det anbefales at en performanceoptimerende behandling ligges 2 dage før den egentlige udfoldelse skal ske.

Hvornår skal jeg vælge en Sportsmassage?

Sportsmassage er for dig der er amatør eller professionel sportsudøver. Den er god hvis du har pådraget en skade. En skade er ofte bla. muskelfibre der er revet i stykker. Disse vokser sammen igen og det skal de helst gøre bedst muligt. Med sportsmassage vokser de mere smidigt sammen og dette giver dig mere mobilitet, bedre performance og mindre risisko for tilbagefald ved genoptagelse af sport. Sportmassage er derfor godt at komme i gang med 48-72 timer efter skaden er opstået. Ring gerne 60626566 hvis du har spørgsmål til hvorvidt sportsmassage kan gøre noget for dig.

Derfor skal du vælge en Sportsmassage hos vores behandlere i Silkeborg:

 • Du har en skade du ønsker væk
 • Du ønsker at forebygge skader
 • Du ønsker at forbedre din fysiske præstation

Du kan læse meget mere på siden Sportsmassage.

Gravidmassage Silkeborg

Gravidmassage er for dig er gravid eller for dig der ønsker at blive gravid. Det er ligesåvel for mænd som er i et forhold hvor de ønsker graviditet. Gravidmassage har nemlig mange super gode egenskaber.

Under en gravidmassage øges lykkehormonet og stresshormonet formindskes. Dette er noget der er godt for den psykiske og fysiske tilstand, noget der gavner før, under og efter en graviditet.

Går du med smerter under en graviditet er denne massage også noget for den. Den er nemlig smertelindre ligesom den kan være forebyggende på disse smerter. Der er derfor masser af grunde til at gøre i massage både op til og under graviditet.

Hos Ilsø Massage gør vi brug af en speciel massagebriks designet til gravide. Her er plads til både mave og evt. ømme bryster. Olierne der bruges er specialfremstillet af dankse Medisis til Ilsø Massage. Her er kun de reneste ingredienser brugt, det er din garanti for den absolut bedste oplevelse for dig og din krop.

Hvornår skal jeg vælge en Gravidmassage?

Gravidmassage er for dig der er gravid og vil dig og dit barn det aller bedste. Det er ligeledes til dig der er gravid og har smerter eller ønsker at forebygge disse.

Gravidmassage er til dig der ønsker at blive gravid. Ligesom mænd der er i forhold hvor der arbejdes på graviditet vil få en masse ud af behandlingen.

Derfor skal du vælge en Gravidmassage hos vores behandlere i Silkeborg:

 • Du har allerede smerter ifbm. graviditet
 • Du ønsker at forebygge smerter ifbm. graviditet
 • Du ønsker de bedste forudsætninger for dig og dit barn.
 • Du ønsker at forberede din krop til fødsel.
 • Du ønsker at blive gravid.

Du kan læse meget mere på siden Gravidmassage.

Fysiurgisk Massage Silkeborg

Fysiurgsik Massage er er lægeeksamineret uddannelse der kræver en masse teoretisk forståelse omkring kroppens muskler, knogle, bevægelse, celler og meget meget mere. Under denne masage arbejdes der ud fra en lægelig orienteret tilgang til kroppen og det at give massage. Behandlingen er den mest brugte i vesten.

Behandlingen har en lang række fordele som f.eks.

 • Du opnår bedre søvn
 • Lavere puls og blodtryk
 • Positiv effekt på centralnervesystemet, herunder frigivelse af lykke hormoner samt halvering af stress hormonet kortisol.
 • Styrkelse af kroppens immunforsvar
 • Positiv indvirkning på fordøjelsen
 • Sænkning af kolesteroltal

Hvornår skal jeg vælge en Fysiurgisk Massage?

Fysiurgisk massage er for dig der går med spændinger, smerter et sted på kroppen eller også har du ondt ved at lave en bestemt bevægelse/ flere bevægelser. Det er for dig der ønsker en behandling der går ind og løser specifikke problemer og gerne vil at, din behandling kan mærkes samt gør en specifik forskel. 

Derfor skal du vælge en Fysiurgisk behandling hos vores behandlere i Silkeborg:

 • Du har spændinger og smerter bestemte steder på kroppen
 • Du har begrænset bevægelighed et givent sted på kroppen
 • Du har specifikke udfordringer du ønsker løst

Du kan læse meget mere på siden Fysiurgisk Massage.

Oliemassage Silkeborg

En af de mest bookede og populære behandlingformer hos Ilsø Massage er Oliemassage. Oliemasse er en behandling som typisk dækker over større områder eller hele kroppen. Under oliemassagen arbejder din behandler med både lidt hårdere strøg og lidt blidere. De hårdere strøg går i dybden og løsner dine muskler op, fjerner affaldsstoffer og skaber en masse lækker blodcirkulation. Dette giver dig øget mobilitet og en lækker afslappende følelse i kroppen efterfølgende. Ligeledes arbejdes der med de blide strøg som har den fantastiske effekt på dine muskler at de får dem til at passe af, alt sammen noget der er med til at give dig en dejlig afslappende følelse i kroppen. Behandlingen fås i 3 forskellige varigheder, nemlig:

 • 30 min. 
 • 60 min. (mest populære valg)
 • 90 min.

Der findes derfor en Oliemassage til en hver smag. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Ilsø Massage og vores proffessionellse behandlere her i Silkeborg.

Hvornår skal jeg vælge en Oliemassage?

Oliemassagen er for dig der ønsker en masse over hele kroppen eller et meget stort område. Den er for dig der har generelle spændinger over større områder. Den er for dig der ønsker noget velvære ind i behandlingen og som ikke har en specifik skade der kræver den fulde opmærksomhed hele behandlingen igennem.

Derfor skal du vælge en Oliemassage hos vores behandlere i Silkeborg:

 • Giver maksimalt velvære og wellness
 • Afspænder musklerne
 • Der kan på kort tid arbejdes med mange og store områder
 • Afgiver affaldsstoffer i kroppen

Du kan læse meget mere om vores populære oliemassage på siden Oliemassage.

Deep Tissue Massage Silkeborg

Deep Tissue Massage betyder dybt væv og det er præcis hvad der arbejdes med under denne behandling. Din behandler vil bruge en lang række forskellige teknikker under din massage der alle har til formål at gå i dybden af dit væv. Her vil dit væv blive løsnet op, udskille en masse affaldsstoffer således du vil opleve en øget bevægelighed og fornyet styrke i muskulaturen. 

Massage stiller krav til din behandler og dig som klient. Her arbejdes nemlig så dybt i vævet at en smule smerte vil forekomme. Her er det afgørende og i sammen arbejder til det punkt hvor du som klient formår at slappe af, samtidig med din behandler formår at komme så dybt i vævet at det bliver brudt op. Der vil derfor under denne behandling være noget kommunikation mellem dig og din behandler.

Hvornår skal jeg vælge en Deep Tissue Massage?

En Deep Tissue Massage er for dig der ønsker en behandling der går i dybden og arbejder i det dybtliggende væv. Det er for dig der har spændinger, gamle skader eller problemer i kroppen gennem længere tid. Den er til dig der er ok med der bliver taget ved og indstillet på at samarbejde med din massør heromkring.

Derfor skal du vælge en Deep Tissue Massage hos vores behandlere i Silkeborg:

 • Du ønsker en behandling der arbejder med lange dybe tryk i dybden af muskler og væv
 • Du ønsker fjernelse af myoser og affaldsstoffer
 • Du ønsker øget mobilitet i kroppen

Du kan læse meget mere på siden Deep Tissue Massage siden.

Wellness Massage Silkeborg

Wellness massage hos vores dygtige og professionelle behandlere foregår i stille og rolige omgivelser. Her kan du tage et åndehul fra hverdagens stress og jag. Der vil bliver arbejdet med bløde og rolige bevægelser der får din krop, sind og muskler helt ned i gear. Massage teknikken er beroligende og du vil føle batterierne er genopladt efter sådan en omgang.

En Wellenss omgang er ikke kun lækker og afslappende. Denne er ligeles god for følgende punkter:

 • Giver din krop de bedste betingelser for at optage næring fra kosten
 • Sænker stressniveauet i kroppen med op til 50%
 • Forbedrer din søvnkvalitet således du vågner mere udhvilet
 • Styrker din krops immunforsvar
 • Indeholdet af Oxytosin (kærlighedshormonet) i blodet øges med op til 50%

Hvornår skal jeg vælge en Wellness Massage?

Derfor skal du vælge en Wellness Massage hos vores behandlere i Silkeborg:

 • Du ønsker en fantastisk afslappende behandling hvor du er i centrum
 • Du ønsker total afstressning og få sænket skuldrene
 • At vende tilbage til hverdagen med fornyet energi

Du kan læse meget mere på siden Wellness Massage.


Lille - 30 minutter

kr 300
 • Akut skade, f.eks. hold i ryggen
 • Behandling af f.eks. nakke og skuldre
 • Let massage til at sænke stressniveauet
 • Koncentreret fokus på skade

★★ BESTSELLER ★★
Almindelig - 60 minutter

kr 500
 • Hovedpine & ondt i nakken
 • Lænde- og rygsmerter
 • Overbelastningsskader
 • Behandling af generelle problematikker​


Luksus - 90 minutter

kr 675
 • Helkrops massage med specifikt fokus
 • Behandling af flere problematikker
 • Behandling af tilbagevendende smerter
 • Forbyggende og restituerende behandling

Book din tid

Din Massage Silkeborg

Massage Odense Karina Ilsø Behandler og Indehaver

Lige nu arbejder vi på at finde de dygtigeste massører i Silkeborg til dig.

Er du massør og interesseret i at høre mere om det at være partner massør hos Ilsø? Så læs mere her: Massør job

Om sidens forfatter - Karina Ilsø

Siden 2014 har Karina Ilsø Christiansen været uddannet Fysiurgsik Massør, Personlig Træner, Kostvejler og arbejdet som dette. Karina har ligeledes læst til sygeplejerske. Erfaring og viden indenfor den menneskelig krop er derfor enorm.

Hver uge dedikerer Karina tid og ressourcer til at dygtiggøre sig indefor ny videnskabelig viden indenfor kroppen, bevægelse, behadnling og meget mere.

Karina er indehaver og behandler hos Ilsø Massage. Hun arbejder som behandler og står for videreuddannelsen af vores i forvejen dygtige massører. Dette er din garanti for en behandling der gør brug af den nyeste viden indenfor massage.

Karina er uddannet Fysiurgisk Massør på AtWork skolen. Personlig træner og kostvejleder på FitnessInstitute og har læst sygeplejerske på VIAuniversity i Randers.

Massage Odense Karina Ilsø Behandler og Indehaver
Karina Ilsø
Indehaver & behandler

Indholdsfortegnelse