Massage Skive

Ilsø Massage - Din professionelle behandler
679 Anmeldelser
5/5
Ilsø Massage - Din professionelle behandler
679 Anmeldelser
5/5
Alexander Carøe
Alexander Carøe
Randers
Læs mere
Fantastisk massage. Karina er super professionel og altid glad og smilende. Hun løser altid mine knæproblemer. 5 stores stjerner herfra.
Julian Francis Christmas
Julian Francis Christmas
København
Læs mere
Karina er både grundig og omsorgsfuld - der bliver taget hånd om ens problemstillinger på en meget professionel måde. Karina har gjort underværker for mit ene knæ der har gjort utrolig ondt efter for meget og forkert cykel træning.
Kasper Halskov
Kasper Halskov
Aarhus
Læs mere
Karina har af flere omgange løst mine problemer med min ryg. Behandlingerne hos Ilsø Massage har haft større virkning end hos de fysioterapeuter jeg har gået ved. Kan kun anbefales!
Sanne Clausen
Sanne Clausen
Hobro
Læs mere
Jeg har af flere omgange været plaget af hovedpine. Hver gang har Karina med sin kompetente massage løst mine gener. Jeg giver hende mine varmest anbefalinger.
Michelle Thisted
Michelle Thisted
Aalborg
Læs mere
Allerede efter første behandling kunne jeg igen dreje nakken til begge sider og min hovedpine var væk. Karina er super dygtig og jeg anbefaler hende varmt til alle jeg kender.
Nickolaj Clausen
Nickolaj Clausen
Silkeborg
Læs mere
Karina har virkeligt forstand på det hun laver! Jeg har døjet med ryggen i flere år, efter et par behandlinger er vi tæt på målet om et liv uden smerter💪🏼 Kan klart anbefales!
Christina Skaarup Jensen
Christina Skaarup Jensen
Viborg
Læs mere
Kan klart anbefale Ilsø massage! Super dejlig behandling og skøn massør! Dejlige og rolige omgivelser, hvor man føler sig afslappet! 👏🏻👌🏼 Kommer klart igen!
Thea Bruhn Mattesen
Thea Bruhn Mattesen
Silkeborg
Læs mere
Fantastisk massage - der er ingen tvivl om at hun ved hvad hun gør ☺️ og derudover har hun en skøn og imødekommende personlighed
Mikkel Andersen
Mikkel Andersen
Skive
Læs mere
Karina er super dygtig, og har hjulpet mig med diverse skader. Så kæmpe anbefaling her fra🙌🏻
Phillip Enevoldsen
Phillip Enevoldsen
Tilst
Læs mere
Fantastisk resultat! Har haft den bedste oplevelse 😁 kommer helt klart igen!
Chrystal Leegaard
Chrystal Leegaard
Thisted
Læs mere
Helt fantastisk behandling ved Karina. Super dygtig! - varme og trygge omgivelser. De varmeste anbefalinger herfra 🤗
Tidligere
Næste

Ilsø Massage Skive

Velkommen til Massage Skive hos Ilsø.

Søger du en kvalitetsmassage af en professionel massør der ved hvad han/hun laver? Så er du kommet til rette sted. Hos Ilsø Massage møder du uddannede massører der alle er lægeeksamineret. Det er din garanti for det bedste resultat med din behandling.

Vi tilbyder 6 forskellige behandlinger der alle supplerer hinanden super godt. Dette gør vi har den helt rigtige værktøjskasse til at imødekomme din efterspørgsel. Vores 

Behandlinger ved Ilsø Massage Skive

Ilsø Massage er din professionelle massør. Vi tilbyder følgende behandlinger, herunder kombi-behandlinger:

 • Atletmassage/Sportsmassage
 • Skadesbehandling/Fysiurgisk Massage
 • Graviditetsmassage/Gravidmassage
 • Dybdevævsmassage/Deep Tissue Massage
 • Traditionel oliemassage
 • Velvære massage/Wellness Massage

Sportsmassage Skive

En af de mest populære behandlinger er Sportsmassage. Denne behandling er for dig der dyrker sport/motion på et amatør eller professionelt niveau. Behandlingen arbejder i dybden af vævet for at skabe blodcirkulation, fjerne affaldsstoffer og myoser samt skabe optimal bevægelighed i kroppen.

Massagen fjerner nuværende skader samt forbebygger nye skader. Den skaber en bedre performance ved at få dine muskler til at slappe af. Dette tillader musklerne den bedste restitution inden næste fysiske udfoldelse. Sidste men ikke mindst, hvis du skal til konkurrence kan massagen gå ind og skabe tension omkring musklen således du opnår den bedste mulig performance.

Hvornår skal jeg vælge en Sportsmassage?

En Sportsmassage er for dig der som amatør eller professionel dyrker sport. Den behandler og fjerner nuværende skader, forebygger nye skader. Derudover tillader den dig også at yde det bedste under din sport. Behandlingen er i den hårde ende af skalaen og det er derfor for dig der har et fysisk mål med din massage.

Derfor skal du vælge en Sportsmassage:

 • Du har skader du ønsker behandlet
 • Du ønsker at forebygge fremtidige skader
 • Du ønsker at forbedre din performance
 • Du skal til konkurrence og ønsker bedste mulige performance

Du kan læse meget mere på siden om Sportsmassage.

Gravidmassage Skive

En gravidmassage er for dig der allerede er gravid eller ønsker at blive det. Massagen har nemlig mange super gode effekter. Behandlingen er i den mildere ende af skalaen og der arbejdes derfor ikke lige så hårdt som med andre massager. Behandlingen nedsætter stress hormonet og øger lykkehormonerne i kroppen. Alle vores behandlere er uddannet og du er derfor i gode hænder når det kommer til din gravidmassage.

Hvornår skal jeg vælge en Gravidmassage?

En gravidmassage er for dig der allerede er gravid og oplever gener eller ønsker at forebygge disse. Behandlingen er for dig der ønsker at blive gravid da, dens mange positive effekter vil gavne dig i bestræbelserne på graviditet. 

Derfor skal du vælge en Gravidmassage:

 • Du oplever genrer under din graviditet
 • Du ønsker at forebygge gener under din graviditet
 • Du ønsker at optimere tilknytningen mellem dig og dit baby
 • Du ønsker at styrke dit barns evne til omsorg, kærlighed og empati
 • Du ønsker at forberede din krop til fødsel
 • Du/i ønsker at fertilitetstimulere så i kan blive gravide
 • Du oplever en af de mange graviditetgener og komplikationer.
 • Du trænger til et psykisk energi og humør boost. 

Du kan læse meget mere på siden om Gravidmassage.

Fysiurgisk Massage Skive

Fysiurgisk er en lægeeksamineret uddannelse som alle vores massører besidder. Det er den mest brugte tilgang til massage i Vesten når det kommer til behandling af kroppen. Behandlingsformen er super god når det kommer til bevægelsesudfordringer og smerter herved. Behandlingen tager udgangspunkt i en lang række muskler og led når det kommer til det at udføre en bevægelse. Du vil derfor opleve at ved behandling af eks. en skulder, så vil der blive behandlet andre steder på kroppen for at løse udfordringen.

Hvornår skal jeg vælge en Fysiurgisk Massage?

En Fysiurgisk Massage er for dig der oplever bevægeproblemer og/eller smerter ved bevægelse. Den er for dig der har en konkret problemstilling der skal tages hånd om.

Derfor skal du vælge en Fysiurgisk Massage:

 • Du har bevægelses udfordringer og måske smerter ved dette 
 • Smerter eller skader i nakke, skulder, ryg eller andre steder på kroppen
 • Ønsker øget mobilitet og bevægefrihed
 • Har et tilbagevendene problem du ønsker løst en gang for alle

Du kan læse meget mere på siden Fysiurgisk Massage.

Oliemassage Skive

Oliemassage er en af de mest populære behandlinger og ikke uden grundt. Her får du det bedste fra to verdener. Behandlingen er en kombination af bløde wellness strøg og de mere dybdegående tryk. Begge med en masse gode effekter for din krop. Her skabes nemlig masser af blodcirkulation, fjernelser af affaldsstoffer og myoser samt mobilisering af vævet. Behandling er super effektiv og ofte er denne der bruges til en helkropsmassage hvor du ikke har en specifik problemstilling der skal behandles.

Hvornår skal jeg vælge en Oliemassage?

Oliemassage er til dig der går med generelle spændinger du ønsker løst. Den er ligeledes til dig der vil have en mellemting mellem wellness massage og så de noget hårdere massage hvor der arbejdes helt i vævet. Den er super god når du ønsker hele kroppen behandlet.

Derfor skal du vælge en Oliemassage:

 • Du ønsker et øget velvære både fysisk og psykisk
 • Du ønsker specielle problemområder/muskelspændinger løsnet
 • Du ønsker en helkropsmassage med stor virkning allerede efter kun 1 behandling
 • Du ønsker at få detoxet kroppen for affaldsstoffer.

Du kan læse meget mere på siden Oliemassage.

Deep Tissue Massage Skive

Deep Tissue betyder dybt væv og det er netop hvad der arbejdet med under denne behandling. Din massør arbejder med dybdegående tryk og strøg ned i vævet. Disse tryk kan ofte være over længere tid. Massagen er fantastisk til dig der har en skade eller en gammel skade der ikke er helt ordentligt. Den er ligeledes god til dig der har nogle specifikke spændinger som du har gået med over længere tid. Massage er i den hårde ende af vores behandlinger.

Hvornår skal jeg vælge en Deep Tissue Massage?

En Deep Tissue Massage er for dig der har skader hvad enten de er nye eller gamle. Det er ligeledes til dig der går med specifikke dybdeliggende spændinger som du ønsker løst. Der arbejdet med dybe hårde strøg samt tryk.

Derfor skal du vælge en Deep Tissue Massage:

 • Du har en skade du ønsker løst
 • Du har en gammel skade som du egentligt troede/tror er gået over 
 • Du ønsker fjernelse af myoser og affaldsstoffer
 • Du ønsker en øget mobilitet i kroppen

Du kan læse meget mere på siden om Deep Tissue Massage.

Wellness Massage Skive

Hos Ilsø Massage Skive byder vi dig velkommen i professionelle, rolige og behagelige omgivelser hvor du kan tage en pause fra en travl hverdag. Du vil med en række massageteknikker kunne lade skuldrene falde og finde fornyet energi. Der arbejdes primært med rolige og behagelig strøg der tillader din muskler at slappe helt af. Når du er færdig med din Wellness Massage vil du føle fornyet fysisk og psykisk energi.

Hvornår skal jeg vælge en Wellness Massage?

En Wellness Massage er for dig der ikke har specifikke bevægelsesproblemer men ønsker en fantastisk lækker massage. Her vil du kunne oplade dine fysiske samt psykiske batterier således du er klar til at tage imod hverdagen igen.

Derfor skal du vælge en Wellness Massage:

 • Du ønsker en massage der giver dig total afslapning
 • Du ønsker at afstresse krop og sind
 • Du ønsker at nedsætte kortisol niveau i din krop
 • Du ønsker en forøgelse af lykkehormonet i kroppen
Du kan læse meget mere på siden om Wellness Massage.

Din Massage Skive

Vi arbejder lige nu på at finde de dygtigste massører til dig i Skive.

Er du interesseret i at høre mere om at være partner massør hos Ilsø Massage? Så klik på linket.

De bedste hilsner Karina og hele Teamet hos Ilsø Massage

Indholdsfortegnelse